Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi smrdljivi, \"miroljubivi\" židovi niste ništa bolji od nacista koji su vas gušili po gasnim komorama...na kraju će ispasti da su njemci čini uslugu svijetu kad su vas tamanili...
zanimljivo razmisljanje, ja je smijem imati, a ti ne ! (nuklearnu bombu)
prije nego protjeramo irance ja bi ipal volila da mi ga jedan od tih arijevaca sprzi, platila bih kunama
ja sam samo razumio :\"Nas je strah da nas Iran jednom za uvijek ne uništi\" i onda opet blablabla
Ne znam šta misle Iranci o izraelskim prijetnjama ali ja bi volio da ova naša četaljska buranija konačno nešto napravi. Bolje da dođemo do konačnog rješenja mi nego naša djeca.
potpisujem....u dokumentarcu The Zeitgeist je sve objasnjeno
Samo O V C E mogu vjerovati Cionistima (američko-židovskoj alijansi) da je Iran prijetnja svijetu. Od kako su Cionisti počeli IZMIŠLJATI teroriste, spaljene su zemlje koje nikada ni Izrael ni Ameriku nisu napadale niti će u budućnosti. Dobro se sjećamo Sadamovog nuklearnog oružja koje je bilo prijetnja planeti. I šta bi na kraju? Pa Cionistička alijansa ušla i OPLJAČKALA državu. Tako su uradili i sa Libijom. Tako žele i sa Sirijom. Pa će na nuklearni Iran. Smiješno do bola. Amerika kako postoji genocidom širi svoje granice i moć - a lafo je najveći borac za ljudska prava. LAŽ i samo LAŽ. Zbrisali su jedan cijeli narod da bi uspostavili Ameriku. I od tada do danas samo GAZE i GAZE sve pred sobom a O V C A M A lažu kako je to dobro za nas.
Cifutski pas laje ali ne ujeda??? Podrska suverenoj republici Iranu.
Cijeli svijet je prepun paradoksa.Tako npr. najveći borac protiv nukelarne katastrofe je jedina zemlja na planeti koja je to iskoristila protiv Japana.Pored toga najveći je borac i za prava naroda u svim zemljama iako su pobili sve indijance ,PRAVE AMERIKANCE,istrijebili su cijelu rasu... S druge strane imate Izrael koji kao strahuje od napada,a na sve strane priča da će napast prvi.Pričaju o nekakvom neprijateljskom okruženju,Palestince drže satjerane u ćošak,okružene petometarskim betonskim zidovima,tretiraju ih kao stoku.Zatim imamo dolar,odnosno petrodolar,tj. vještačku tvorevinu koja na račun cijelog svijeta drži američku privredu iako nema pokriće u zlatu.Onda imamo spašavanje Grčke da bi je izbacili iz eurozone....onda imamo islamizaciju svijeta,iako se sve borbe vode na islamskom tlu,nekako opet islam ispadne kao napadač? iran neće napast,to je obična diverzija za krvoprolića koja rade po Siriji,Libiji,Egiptu
a sta vi mislite da je iran čekao da mu vi stavite nož pod grla.pa vidjeo je iran sta vi radite u regionu pa se je spremao za najgore.
posjedovati nuklearno oruzje ne donosi stratesku prednost, ili jacinu oruzanih snaga, pa ameri su imali nuklearno oruzje u vijetnamu kada su ratovali pa im ono nije donijelo pobjedu u tom ratu, nije im donijelo ni pobjedu u korejskom ratu, rusi su imali nuklearno oruzje pa im nije donijelo pobjedu u afganistanskom ratu. To je dakel oruzje odvracanja tj kao krajnja opcija kada vise nema sta dakle potez ocajnika je upotrijebiti nuklearno oruzje, a to znaci da su vase oruzane snage, porazene i da su se raspale.
ajde vec se vidi cija je vise suplja vasa ili ahmadinedzadova... vasu pricu slusam eto barem 15 godina...kako ce IRAN za 2 godine napraviti BOMBU a bombe jos niđe na vidiku :-) ko je ovdje lud? jel ima ijedan novinar na svijetu koji sabire sve ove godine 2+2+2+2 pa ih pita na konferenciji sta su imali iz matematike u skoli?
Lijepi strah
iranske hodze na kranove, sloboda iranskoj inteligenciji !!!! naravnno, Iranski kulturni centar treba protjerati sa balkana zbog subverzivnih djelatnosti ...
Ode cijena nafte u pichku mat.erinu ako se ovo desi.