Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe, ovo je bolesno šta ljudima tamo rade.
@escobar Iako se daleko distanciram od čina i (ne)djela Adolfa Hitlera (imali smo i domaće, Ratko Mladić i plejada mitomana), u ovakvim žalosnim situacijama, jevreji počinju primjenjivati doktrinu SS-a, pa mi onda i na um padne ona floskula, koja kako rekoh u ovim situacijama nažalost dolazi do izražaja: "Mogao sam pobiti sve židove svijeta, ali ostavio sam neke od njih, pa će te vi saznati zašto sam ih ubijao." Adolf Hitler
Sta kaze Jad Vasem na ovo? Izraelci ugrozeni tako sto su prisiljeni branit ilegalne nastambe od legalnih stanovnika palestine, te tu primorani i djecu da hapse, jel da? Ti palestinci su stvarno zlocinci, jbt.
Ubice poslanika i vjerovjerniska. Prenosi se da su u jednom danu zanli ubiti do 70 vjerovjesnika. Pa šta očekujete da će raditi sa običnim narodom? Oni grade "Izrael" za kako ga zovu Meshiac tj Mesiju.Mesija koji je bio njima poslan je bio Isus tj Isa ali ga nisu prihvatili.Sada čekaju da ponovno dođe.I Allah će im poslat novog mesiju ali lažnog,Al-Mesihu-l-dedžal.Dedžala,antikrista.U vrijeme Poslanika Muhammeda,dedžal je bio ukatančen na nekom ostrvu i do njega je uspjela doći skupina kršćana koja će kasnije primiti islam.Ne bi se iznenadio da su ga i oni pronašli i da im je dao uslove koje moraju isponuti da bi on bio pušen u svijet. A ti uslovi su presušenje jezera Taberije,tj. jezera kineret ili Galilejskog mora.Pa ima neki izvor kod mene i palme koje trebaju prestati rađati ali je jezero najvećini predznak njegovog dolaska. Jezero prsušuje rapidnom brzinom jer ga koriste i židovi i palestinci i jordanci za piće i ostale potrebe.
Cionistički pokret je ujedinjeni front radikalnih jevreja ali i kršćana.Ko ne zna da postoje i kršćanski cionisti on ustvari ništa i nezna o cionizmu.Jer kako da kršćani,koji su stotinama godinama progonili, i na najgore načine mučili i ubijali Jevreje, da sada rade za te jevreje vjerno sprovodeći njihove želje i ciljeve?Čitav kršćanski svijet je danas podčinjen jevrejskim ciljevima kao što se vidi da Amerika i Evropa napadaju sve što može ugroziti upstanak jevrejske države.Ni iz kojeg drugog razloga osim što imaju istu agendu a to je dočekivanje lažnog Mesije koji treba da bude na čelu jedne svijetske vlade,policije,vojske. Evo pogledajte ovaj video koji je ujedno i dokaz za neke ove moje tvrdnje u kojem neki od rabina govori Netanyahu da požuri sa onim što će ubzati dolazak Mesije. https://www.youtube.com/watch?v=DVczmO4UG9c Jedan od mogućih uslova bi mogao biti još i rušenje džamije AL-Akse na kojem oni žele da izgrade treći po redu hram za koji danas oni otvoreno pokazuju makete. I još jedan uslov bi mogao biti proširenje židovske države na ono što oni zovu "biblijska država Izrael".
Mi Hrvati nismo Muslimani a veci smo ti mi rod nego itko to bi trebao znati jer ti nisi uvjek bio Musliman zato bolje da se brinemo za nas narod i nasu zemlju sta nas briga za Palestincima oni nikada nisu mirovali sa Palestincima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nicija nije do zore gorila. Raspalo se je i Rimsko carstvo koje je bilo najveca sila u historiji covjecanstva (u odnosu na druge drzave tog vremena), pa ce se raspasti i Cionisticka zlocinacka tvorevina, a onda kukala im majka...
Izrael je narod koji ce odrediti sudbinu arapskog svijeta to je tako i mi nemozemo to promjeniti zato se nemojte zamarati
Sveta zemlja Izrael po knjigama dole nikada nece biti mira zato nemojte glavu bezveze razbijati sta mi imamo sa Palestincima nisu nam ni rod ni pomozi Bog
Zemlja na kojoj su čifuti kreirali državu "Izrael" je sveta ali sama država "Izrael" je prokleta.Palestinci su muslimani i oni su braća muslimanima Bosne. Tebi nisu ništa jer si kjafir. Biće dole mira sigurno na Dan Božije srdžbe koji se bez sumnje mnogo približio.
ILI BIO JEVREJ ILI BIO CETNIK ISTO JE.TAMO UBIJAJU JEVREJI MUSLIMANI ISTO KAO STO SU NAS CETNICI UBIJALI.DJECU CE DA UBIJAJU VEC SU NAJAVILI DA ISTREBLJIVAJU DJECU MUSLIMANSKU I MUSLIMANE.I POSLIJE SE CUDE STO MRZE MUSLIMANI JEVREJE.NEMOZEMO IH NIKAKO VOLITI MONSTRUME I UBICE KOJI JAVNO OBJAVLJUJU DA CE UBIJATI DJECU.A, STA RADI EUROPA SJEDI I SUTI I GLEDA.
smanji ta slova...cini se ko da galamis :))))) i pusti sad rat bolje da vodimo ljubav :)
Polako balinkuso sa tim cetnicima. Cetnicu su bili prva vojska bivse juge, koja je pruzila otpor 1941 i pocela borbu protiv okupatora, dok su balije hrlile u handzar divizije i klali pa BIH. Pa vi sami svoju djecu opasate eksplozivom da ubije sebe i sve oko sebe, civile naravno. A ti rijesi sama sa sobom jesi li musliman ili bosnjak, ili neznate ni sami vise.
Gledamo kako jevreji teroriziraju cijeli svijet, i niko nista ne poduzima. Krajem maja 2010. napali su turski brod koji je humanitarnu pomoc vozio za Pojas. Ubili 19 ljudi, a više desetina ranili. I niko ništa nije poduzeo. Svakodnevno ubijaju ljude na pravdi Boga, otimaju im zemlju, i opet niko ništa. Sada hvataju djecu, i opet niko ništa. Pa gdje je taj UNICES, gdje je NATO, gdje je UN. Treba bolan narod uzeti za toljage i zatrati trag svim ovim licemjerima.
I njih ce Allah kad tad bacit u najdublji dio dzehennema insallah!.bolestan,neposlusan,lagav,krvnicki narod.
ne može ih baciti dublje nego što mi trenutno doživljavamo na ovom svijetu u Bosni.
Kakve patnje ti Huso proživljavaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasno kako Bosnjaci u komentarima mrze "Zidove" i hvale Hitlerove planove, a prije par dana su obiljezavali godisnjicu pokolja u kojem su oni bili zrtve slicne ideologije. Kako neko moze plakati nad svojim zrtvama, a onda par dana poslije govoriti "Lijepi Hitler, sto ih nije SVE ubio"!
Bošnjaci možda pretjeruju u riječima ali Židovi i Srbi pretjeruju u djelima.
Naprotiv. U mnogim stvarima se divim Židovima i mislim da mi Bošnjaci od njih mnogo toga možemo naučiti, jer smo kroz slično prošli. Ali ovo što se radi na Bliskom istoku, ovaj neokolonijalizam palestinske zemlje, ovaj stogodišnji genocid palestinskog naroda (mnogi misle da je ovo počelo 1948. godine, ali je zapravo još iz vremena Balfourske deklaracije iz 1917. godine), preko toga ne može progledati niko ko je barem malo objektivan. Izrael je tu da ostane, u kojem obliku to se ne zna - židovska država, multietnička itd. -ali i Palestinci moraju imati svoju zemlju i svoja prava. Europa je stvorila hiljadugodišnji problem kada je podržala ovu kolonizaciju novog doba, jedan u nizu mnogih problema stvorenih zbog kratkoročnih ciljeva određenih europskih država. Sada se mora naći način da žive jedni pored drugih ili u jednoj zemlji sa jednakim pravima. Ovakvo gestapovsko ponašanje je za svaku osudu od strane svake normalne duše: muslimana, kršćanina ili Židova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vode se nacistickom ideologijom, a od iste su stradali
gotovo je sad. izrael je nuklearna sila. glupi i jajavi arapi su imali sansu tj. dvije sanse da ih sve izbace iz palestine i u dva navrata popushili a imali 5 jacu vojnu silu. sad nek puse kad su levati
Arapi nisu ni htjeli da ratuju.To je fol bio neki rat,a u pozadini je vjerovatno doslo do nekakvog dogovora.Pa jbt. ni vatikanska garda ne bi mogla biti porazena za 6 dana..
Školski primjer kako žrtva na kraju postanu ista poput svog ugnjetača... Samo su oni premašili Hiću daaaaaaaaaaaaaavno. Mislim da je današnji fašizam mnogo teži i gori od ranijeg, jer ranije je nailazio na osudu svijeta, a sada svi šute i slušaju šta će Ameri reći, da na to klimnu glavom...
kako se vi brinete za svoju braću....
Opet ne uzimaš terapiju!?
uzeo sam jutros duplo... kada samo vidim licemjere bošnjačke, kao oni se brinu za jadnu braću dole, medvjedi pa vi ne možete o sebi da se brinete...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepi Adolf, mora mu se priznati, iako je bio tiranin, znao je kako sa ovom cifutskom gamadi...
Ne lupetaj. Masovna selidba u Izrael nema veze s Holokaustom. Planovi za državu Izrael i masovno preseljenje židova tamo su skrojeni puno prije Holokausta.
Ovo su vam preci Zlatka Lagumdžije. Njegovi vode porijeklo od židovske porodice Lagum koja je fol prihvatila Islam.