Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a u medjuvremenu holokaust i genocid nad narodom Palestine ne jenjava. Cionisti i njihov zlatni sponzor USA nastoje sprijecito ono u cemu ocigledno uzivaju vec vise od 60 godina. Pregovorima zapravo samo kupuju vrijeme koje im je potrebno za konacnicu, potpuno istrjebljenje Palestinaca.
Nema vece nepravde u istoriji covjecanstva nego ove koja je zadesila palestince.Oteta im je zemlja,domovi,dostojanstvo,svako ljudsko pravo i svi to znaju i Izrael i Washington i Brisel i Rijad ,svi znaju i svi se prave budale.
ZAMISLITE SVIJET BEZ CIONISTA!
Prije ce kamila kroz iglene usi no sto muslimaci mogu nesto Izraelu ucinit.
Hajt ti Muamere tvom imenjaku pukovniku Gadafiju u dragovoljce, namjesto sto sujes Ameriku , zemlju prosperiteta i cuvara protektorata Bosna i Herzegovina.
izrael se neće umiriti dok ne dobije svoje zacrtano. u sastav izraela spadaju i piramide u egiptu pa sad vidite dokle se prostire izrael. a sto lijeni arapi 100. godina spavaju to je njihov problem.
muslimani ce izrael izbrisati sa lica zemlje kad tad
Trebat znati da je Ban ki Moon korejanski Jevrej.
e jesu izrelci cionisti teroristi, jadni palestinci.
ISPAŠTAT ĆE I IZRAEL I AMERIKA I SVI NJIHOVI SAVEZNICI,NEĆE IMATI MIRA DOK NE PRIZNAJU PALESTINU I DOK SE NE OKANE ISLAMISKIH ZEMALJA. ZLO SIJATI A DOBROM SE NADATI NE IDE.OTETO JE PROKLETO.
neznam sta da noromalan čovjek kaze na sve ovo. Nekad je bilo da se država obrati vijeću sigurnosti za sve, al sad je obrnuto.............SAD JE VIJEĆE NESIGURNOSTI.