Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes sad kad su se posrali u palestince. Dogovor moze ? Ma mozeee samo nemo vise bez mmaaajjkkee
Kao i obično, ćifuti proglase primirje pa onda bombarduju škole, bolnice, pijace, stambene objekte..., pa opet iznova, jevrejski genocidaši kao da su učili od četnika i ustaša, ili su ovi od njih učili, nije ni čudo što se međusobno podržavaju...
Nisi ni ti u pravu.Hmas uistinu izaziva,ali to nije razlog da zidovi ubijaju bespomocne civile i ruse njihove domove.
ni jedni ni drugi nisu cvjecke !
PEPSI = PAY EVERY PENNY SAVE ISRAEL
zar vas nije stid ? Kako mozete da mi hejtate komentar ? Mozda bas uz vasu pomoc , oni kupe one tenkove , granate i sranja i ubiju neduzne ljude i djecu . Džaba vam sto se zalite da vam ne valja u BiH narod se treba prvo opametit i probudit pa onda trazit bolje !
Mandingo , jako si mi kulturan
Elhamdulilah !
Jerhamukellah.
HALELUJAH!!!!!!!!!!!