Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavna razlika između Židova, Kršćana i Muslimana je u tome da Židovi niti znaju niti obavljaju molitvu koju je Mojsije obavljao, i Kršćani ne znaju niti obavljaju molitvu koju je Isus obavljao, a Muslimani i znaju a i još uvijek obavljaju molitvu koju je Vjerovjesnik Muhammed -sallallahu `alejhi ve sellem- obavljao.
Chvez nije bosanac!!! Jel jasno onda sta je on?
ma dajte nebudite naivni- chavez je ateista i zionisti su ateiste dosao je sam da zakuha.. a zionisti to znaju.. nakraju ce samo jadni palestinci nastradat.. zionisti i ateisti su dva velika brata, nemojte se samo varati.. Ako Bog da jednog dana ce se njihovo maslo da vidi..
zasto amerikanci pomazu Izrael? zato sto ih se i oni boje i ne zele ih. drze ih dalje od sebe nude im pomoc itd.. al doci ce kraj i americi i izraelu.. Kinezi ce zavladat svijetom a pogurat ce ih novac arapa.. HUGO ti i tvoja Venecuela cete napokon mirno zivjeti!!
VIVA PALESTINE in 23% (mada je i to previse kad razmislim). Pipo
biblija sta je nastalo s machem nestace s machem
mali zionisticki pacove / fasiticka uhlepo. Nece biti dovoljno misijiih rupa za vas. VIVA PALESTINE
Dole fasisti... Recite to javno i zaustavite sankcije palestincima i nepravednu i teorirsticku drzavu izrael.
ti breviar ocito ne znas da je izrael vjestacki stvorena drzava poslije drugog svjetskog rata, i ako cemo stvarati drzave po bibliji ili rimskom carstvu onda sve europske drzave trebaju mijenjati granice. ali ti isto tako ne znas da su jedino arapske zemlje primale jevreje poslije hriscanskog progona iz spanije 1042 i samo su ih primale arapske zemlje i BiH. ali kad su jevreji dosli u palestinu poslije drugog svjetskog rata, osilii su e i poceli osvajanja ruseci palestinska naselja napadajuci susjedne zemlje kao sto je sirija koja je izgubila golansku visoravan 1968 i do danas je nije vratila . oni vrse najgora proganjanja palestinskog naroda dovoljan je primjer gaze nedavno kada su onako bezocno pobili 1000 zena djece... ali najvise zacudjuje to sto takve zemlje ne priznaju svoje zlocine ali uporno traze da se zlocini pocinjeni nad njima priznaju.. kao sto je Srbija i vjestacka RS .
ja vec pisem treci email ali vi ga ne objavljujete....??????????????? u cemu je problen
Ti bi malo trebao drzati jezik za zubima, jer mrzim krezave ljude, koje podrzavaju jedno zlo, ignorisuci drugo a to je genocid i timacinu koja se vrsi nad Palestincima od strane Izraela.
Chavez , svaka ti dala ! Hvala punoo! Ti si primjer pravog lidera!
za jevreje, manje vise svi znamo kakvi su...pogledajte samo u americkim filmovima, koliko ih samo ismijavaju... al mi nisu jasni palestinci, toliko su razjedinjeni da sami sebi vise stete nanose, nego jevreji i amerika zajedno... covjek je sebi najveci neprijatelj...
Allah je zaista najveci!
Chavez je komunisticki idiot.