Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek Izrael pobije svi muslimana na svijetu. svakako muslimana nece biti na svijetu
dzaba vam sve, j... ste mater! sreca skont\'o i ahmo da se moze odbraniti pa zasuk\'o rukave! da je po volji \"cviliziranog svijeta\" svi bi mogli testirati i lansirati osim musimana! e neces kolega :D
dok god u izraelu ima cionista i u iranu ahmedigovno vlada bit ce problema hvala Bogu pa su to i u izraelu i u iranu ljudi skontali. zivila sloboda!!
pa sta bi vi? Zamislite da RS pocne gadjati FBIH (ili ako zivite u RS da FBIH pocne gadjati RS), bi li bilo u redu razviti zastitu? Vjerovatno bi?! Proturaketarnim sistemom ne mozete napadati neprijatelja, vec samo sebe braniti, i u pravom svijetu svaka bi drzava trebala razviti takav sistem!!! JA nisam na nicijoj strani, pogotovo ne Izraela, ali kad neko gadja neduzne ljude raketama, morate se braniti, i ovo je perfektno rjesenje. Teritorij Izraela je davno trebao biti podjeljen na dvije drzave -- Izrael i Palestinu, ali to vasa braca (kako ih nazivate) Palestinci nisu prihvatili! Svako tamo treba imati svoju drzavu, ono je jevrejska drzava isto kooliko i palestinska, i nema smisla ocekivati da ce se neko odseliti?! Sve sto se govori za konflikt na bliskom istoku moze se reci i za BiH (prvo se pitajte sta je u redu a sta ne) Jedino rjesenje za konflikt u Gazi su dvije drzave i ucenje toleranciji, dok kod nas nije rjesenje dvije drzave vec samo tolerancija!!!!
ti si malouman...
j3bem ti arape, izraelci su nam blizi od arapa, sve arape treba ovim raketama gadjati :)
Čestitamo.
Sufete Sašiću, čemu taj nemoćni bijes ? A šta uradiše braća Arapi. Pa ima ih toliko, a neki od njih nisu baš ni siromašni. Božje davanje, šta li ? I da ! Sjetih se 2002. kad tadašnja SDP wlada prodade Izraelu nekakav krš od oklopnih transportera. Diže se kuka i motika zbog \" naoružavanja Izraela \". A krš nakon malo restauriranja završi u crnoj Africi. Kud bi Izrael bez našeg oružja
NIKAKO
A kako li reagira na kamenje, glavno oružje Palestinaca???
Što se ubi Adolfe ....