Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po kojoj suri je dozvoljeno da se zena hebava poslje smrti ? pise na onom drugom clanku da je neki muftija iz maroka to dozvlio ?
egipat zivi od izraelskih turista i americke sadake .. bice zahebano.. siromstvo i socijalni nemiri ce samo vehabihe ucvrstiti na vlasti..vec su poceli sa suludim zakonima od kojih je ovaj zadnji da se smije hebati zena 6 sati poslje smrti toliko idiotski da prevazilazi sve dosadasnje is/lamske serija zakone
ZATVORITE HIM SVI GRANICE,HEBALI VAS ONI...
desit ce se uskoro samo budi strpljiv
oooće neeekad neeešto da se deeeesi?
cemu je vakat tome je i vrijeme barak hisein nam ne moze drugacije ostati na vlasti
i amrika je postavila svoje avione u UAE nesto se sprema
Ovo se CIONISTI spremaju napasti i Egipat...pa dokle više...