Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako znaci .... idu pripreme i za napad na liban ... sad ce vjerovatno neki mrski palestinac ubiti 2-3 nevinih jevreja i herojska izraelska vojska ce ici preko granice da zastiti svoju teritoriju i svoje stanovnike koji su vrijedniji od drugih nizih naroda ... ovaj oblik fasizma je stvarno nevjerovatan ... a sto je najzalosnije ima podrsku velike vecine svijeta ...
Jedi te GOVNA ŽIDOVI
A ja tvrdim da Izrael ima nuklearne bombe, šta sad?
nema Hezbolah 100.000 raketa jer je 50.000 vec ispalio na muslimane (Sunite) u Siriji ! Osim, ako nije Iran poslao jos raketa koje ce zavrsiti, a gdje drugo nego po glavama muslimana u Siriji. Muslimani, ne nasjedajte ! Allah je najveci !
Goldfus navodi da je iz tog razloga potrebno da kopnena ofanziva na sjeveru zemlje bude brza i opsežna...e ovo je to primirje sa palestinom o kojem sam pricao,liban,pa ce jordan pa ponovo palestina heh..Cilj je da se cijeli bliski istok stavi pod kontrolu sad-izrahell-a..Abu Bakr al-Baghdadi, vođa Islamske države, zapravo je izraelski agent. Njegovo pravo ime je Simon Elliot!Američki senator John McCain se tokom sukoba u Siriji između pobunjenika i režima Bashara al-Assada susreo sa skupinom pobunjenika, koju danas poznajemo kao Islamska država! Da, upravo onom skupinom za koju danas slušamo kako prave zločine u Siriji i Iraku.Na fotografijama koje je Islamska država objavila vide se njihovi članovi u društvu McCaina, a jedan od njih je upravo Baghdadi, samoproglašeni halifa....Znaci liban,jordan,za skretanje paznje bokoharam takode njihov produkt,sirija itd?
Tvrdi hezbollah da Izrael ima 1000000000000000000000 raketa sta sad??
nista se vi ne bojte, Sije i "izrael" su najbolji jarani, bar to se u ovom ratu protiv muslimana pokazalo !
Djes ba vehabija! Sta ima u Vehabitistanu? Guravo, ha?
nista se vi ne bojte, Sije i "izrael" su najbolji jarani, bar to se u ovom ratu protiv muslimana pokazalo !
sta se "izael" brine, hezbolal je vec pola svojih raketa poslao na muslimane ?! jevreji i sije su najbolji saveznici, ko to jos nije jasno ? Allah je najveci !
Hezbolah je inace najaci izraelski saveznik u borbi protiv hamasa.Shvatite vec jednom: SITI NISU MUSLIMANI!
Izraelci su stvarno idioti ako misle da će sa Hezbolahom izać lako na kraj. Pa oni su jedna od najboljih ako i ne najbolja paravojna formacija na planeti, čiji vojnici imaju odlično naoružanje i ono najvažnije imaju OBUKU, za razliku od ovih jadnika koje mlate po Palestini. Zaboravili su, kako su im Merkave gorile 2006 godine :)) https://www.youtube.com/watch?v=Qqfb81Hg9pE :D
Najbolje su to opisali sami IDF-ovci, nakon povratka s fronta: http://www.klix.ba/forum/sirija-p9836846.html-f=3&p=9836846&hilit=artep9836846#p9836846
Ja sam za to da Izraelci sa svojim zlocnima dodju do Meke i Medine na sramotu Islamskog svijeta tako ce i da bude jer Jedinstvo danasnjeg Islamskog svijeta je sramota za svakog Muslimana a jos veca sramota kada pojedine Islamske zemlje okrecu glavu ne zeleci da vide sta se desava njihovoj braci...... Milijarda i trista miliona Muslimana da ne moze da obuzda jedan krvorzderni Izrael u njihovim zlocinima je vise nego sramota i propast za svakog Muslimana koji imalo drzi do sebe........
I na sami pomen Hizbullaha tresu im se gace. Ne bi ih smjeli frontalno napasti, tamam kad bi im se i Ameri prikljucili. Pusiona iz 2006. ih je osvijestila za sva vremena.
Volio bih reprizu pa da opet palestinci pobijede kao prošli puta (poravnali Izraeklci gazu ko tepih,pomlatili govna i *** im znanje). Dao Bog da palestinci još koji put ovako pobijede i neće ih ni biti. Bravo Izraelci potamanite đubrad!
Jebiga i Izraelci su se rodili da potamane govna arapska,samo gazi dok ništa ne ostane.Pa ljkudi normalni upale roštilj i gledaju kako se stoka tamani.Bravo momci!
Pro zajebantu ,pa ima li bolje terapije kada vidim kako se stoka mlati u Gazi,Egiptu,Libiji,Siriji,Iraku,Avganistanu. Pa može li biti išta ljepše,ustaneš i pogledaš TV a oni se kolju,pa neka se kolje stoka,poklala se dabog da. Gamad je gamad. Treba znati uživati !
Bravo Izraelci,sravnite gamad i neće biti problema.Samo vi radite kao dosad i to je to. CAREVI ste! GO ISRAEL!
princ eugen nije vise bitno ko ce koga da ubije vec je pitanje kada cemo ja i ti i drugi i treci doci na red pod istim izgovorom da li od kine,rusije,indije il SAD je postalo manje vise bitno....... radovati se tudjoj nesreci je jako bolesno a zivot je cudan i nikada ne znas sta ce se tebi ili meni vec sutra desiti!?
Pro-zajebant boli me ona stvar dok god tamane lojavu stoku volim ih do neba. Samo pali stoku lojavu da ni jedno ne ostane.GO Israel,deri bagru!Žao mi je toliko mrzim te arapske pse da moram da navijam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
liban nije gaza... a ni gaza nije mala maca