Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tu će ga pošimpu garantujem im. Jadovi mogu raketama rokati po narodu, ali u mahalu ako uđu tu im je kraj. I to je šuplja oni nikad neće smjeti prsa u prsa to su kukavni jadovi sa puno granata i ništa više. I Četalji su rokali 4 godine s brda Sarajevo, ali u mahalu nikad nisu smjeli jer imaju klikere u gaćama. I tamo gdje su pokušali debelo su ga poglabare. ALI SU ZATO BILI EXPERTI ZA SNAJPERISANJE 'NANA, DJECE, STARACA I OSTALE LJIGAVE KUKAVIČLUKE ISTO KAO I OVA STOKA ĆIFUTSKA.
@vares majdan Slušaj krkane, nisu svi Srbi četnici i paćenici ima i dobrih ljudi, ali ovo što sam ja sad rekao ti i takvi ljigavci nikad nećete svariti zato što te je tvoj đed Mirko odgojio da mrziš sve osim Srba, i u sitne sate pod sjajem kandila i zvuk gusala si kao mali dječak slušao priče svojih ulojenih bradatih idola kako su ispušili boj na Kosovu, i kako treba sve mrziti što nije Srpsko. I KAKO SAD OD TEBE NAPRAVITI NORMALNOG INSANA????? NIKAKO!! JER SI ČETNIK I TO JE BOLEST KOJOJ NEMA LIJEKA BEZ MALJA! VOZDRA KRKANE.
Izrael, treba ih izbrisati sa lica zemlje, podhitno
Krivi su ostali arapi koji samo nijemo posmatraju i medjusobno se kolju jer ih je izrael zavadio
Zaboravili ste spomenuti da je Dodikov prijatelj, Avigdor Lieberman, najveći zagovornik ove operacije. :D
treba rovove napravit ukopat se pješačko naoružanje i protivoklopno postavit i čekat kad krenu nema druge nadam se samo da su se ukopali u rovovima da brane svooje gradove i svoju zamlju nema druge, što dublje to bolje i rokaj po neprijatelju.
Ove mičkice će izvršiti kopnenu ofanzivu tek kad sve sruše i ode 90% ljudi.
stici ce vas zasluzena kazna ako Bog da.
Ubice djece, razmisljaju da udju u novo-napravljeni kamp Ausvic zvani Gaza - dosadilo im da ubijaju djecu iz daljine
Jxfdgk
sta kazu "veliki" muslimanski borci ID-a na ovo? Hoce li u znak protesta protiv Izraela napasti Liban, Jordan, Egipat i ostale muslimanske zemlje jbg sefovi im dolaze iz izraela pa ne smiju tamo ;)
Smiluj im se Boze ne znaju sta rade.
Bog je od chifuta davno digo ruke, poslo im je najvise ooslanika i sve su pobili
Poslanika*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)