Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad u istoriji svijeta nije se desilo da neku zlocinacku drzavz kao sto je izrael sav ZAPADNI lafo demokraatski liberlni svijet ovako nina i pazi. ovo je zaista morbidno vrijeme
Gledajte na Al Jazeeri i na Saffu šta ove izraelske životinje rade sa civilima. Ubijaju civile i zakopavaju ih bagerima. I Hitler bi povraćao da vidi ove zločine. Fuj bagro cionistička fašistička. Fuj ! Fuj ! Fuj!
Cionistička igra..kupovina vremena..od pocetka rade smicalice..da bi zavrsili agresiju zapotu i okupirali drzavu Palestinu..majku i onima koji podrzavaju ove fasiste..
Pa Izrael izgubio od Hamasa sa pomoci Amerike nedo bog da ovi skroz dignu ruke od njih
Klixe sto ne objavite kako izraelski teroristi pucaju i ranjavaju dva mladica u gazi i onda ih zive bagerom zakopavaju?? a da vi sluzite zapadnom narativu.
bogalji
Bibi kraj se sprema..