Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo pa ce uci u Europsku uniju.
imaju barem sto doprinjeti eu za razliku od BIH, a i mentalitetom su puno europskiji, blizi zapadnom mentalitetu.
@deleted nemaju oni sta doprinjeti EU jer oni su bogati na racun SAD jer svaki gradjanin placajuci porez samim tim daje odredjen procenat i izraelu koji kao drzava ne postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zidovi posrani :D
Samo jedno pokretanje da razbiju čestice mnogo košta, stotine miliona... S obzirom da je bilo par uzaludnih pokušaja, svaka nova finansijska podrška je i više nego dobrodošla. A i EU plaća Ukrajini grijanje tako da se i nema baš ovih dana :D
Fino je vidjeti kako krstasi nadju zajednicki jezik, nasuprot balijundura koji mrze do podne sebe a od podne i rodjenu majku. ovdje dolazi do izrazaja stara poslivica: slozna braca kucu grade a neslozna i dvore razgradjuju.
preduboko kopaju i igraju se boga...samo da djavla ne iskopaju
doprinos židova znanosti i kulturi u cijelom svijetu je nemjerljiv , ako ga uporedimo s njihovim brojem, daleko su ispred svih naroda, voljeli ih ili ne voljeli, tako je, mali židov s pet godina uči jezike, svirati klavir i sl., a mali hrvat(ili bilo tko drugi s ovih prostora, koristim hrvata da me ne prozivaju) s pet godina igra se rata, policajaca i lopova, trči za loptom i sl.
Moze se jos ponesto dodati ali sve u svemu u pravu si.
cifuti!
napredna drzava, pa nece uci valjda BIH koja nije sposobna ni psa zbrinuti vec ga moraju voziti u Sloveniju, na 24 sata veliki naslov, parodija od drzave...
''Higgsov bozon'' se nalazi u Srbiji, dzaba oni istrazuju :P
Namirisali profit. Čekali su prvo da vide hoće li pronaći Higgsov bozon, da ne ulažu pare džaba.
Prije bih rekao da su namirisali priliku da dodju do znanja i rezultata novih istrazivanja, tesko da ce ulagati u ovo samo radi para.
To i mislim. Znanje = novac.
joj jeste smjesni pa nece Turska BITI PRIMLJENA
Sta ce u CERN-u drzava kojan ima fasitickoga premijera??
Obzirom da su Izrael stvorili evropljani uz pomoć (čitaj: ucjene) evropskih Cionista, ovakve me stvari uopšte ne iznenađuju.
Europljanima je trebala jedna normalnija drzava tamo za svoje interese, koja nije okovana Islamom i radikalizmom. Evo Francuska je od nafte isplatila svoje dugove,....
Ta država nije trebala Evropljanima jer su isti kolonizirali, opljačkali i pobili pola svijeta uključujući i islamske zemlje i prije Izraela. Izrael je trebao Cionistima, a obzirom da oni vedre i oblače zapadnim svijetom samo su iskoristili zapadne zemlje za ostvarenje svojih ciljeva, kao što danas koriste puppet-državu SAD za svoje interese.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ponjemkam im se u usta cionisticka
strasan si...
hvala, i ti si