Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji licjemjeri..žele poslati hranu i lijekove u Tursku da bi im se uvukli u dupe, a 10 metara od njih gladuje 3 miliona Palestinaca.
licemjerno.......turci su dovoljno jaki ekonomski da mogu sami sebi pomoci...a vi se gosp. prvo izvinite za u.b.i.j.a.nj.e civila
Kurdi su gori narod od roma. Ali nije u njima problem nego u Americi i Evropi.Drze na sten bay da mogu kad zazele cackati u Tursku da nikad nije mirna.
Jeli da im posalju hranu i lijekove da ih otruju.G>O>V>N>A
svaka cast izraelcima... veliki gest velike nacije...
Pametni Turci što ne žele njihovu pomoć, pa Izraleci bi im pobili i one preživjele!
Bolesnici saberite se, Izraelu nije neprijatelj turski narod, a pogotovo ne ljudi unesrećeni u zemljotresu, nego islamistička vlast. Vlast se često mijenja, a narod nešto rjeđe. Što se tiče onih koji tvrde da je Turska tako jaka da joj ne treba pomoć sa strane, neka se sjete koliko je Japan primio pomoći od drugih nakon cunamija, a nešto je malo ekonomski jači i razvijeniji od Turske.
nakon svake prirodne katastrofe, javi se neki pametnjakovic sa: \"neka im je bog na pomoci\" vidimo kako im je pomogao jedino sami sebi mogu pomoci, praveci kvalitetnije zgrade zive na rasjedu kontinentalnih ploca i treba da prave zgrade kao i japanci u japanu zemljotres od 9 stepeni, nijedna zrtva zbog samog zemljotresa a turci hoce da jeftino prodju, pa prave fuseraj
neka brzo prodje :(
Jadni ljudi....da im je Bog na pomoci.
Hoće jehudaši da vade i prodaju organe kao na Haitiju. Namirisali dolare.
Idiote, u Vanu i zive najvise KURDI! Bosnjaci nisu protiv Kurda, mnogi se druze sa njima kao i sa Turcima.....sto se politicki desava medju njima je njihova stvar. Da se ja pitam dali bi i i Irak i Iran i Turska dio teritorije za Kurdistan, ali se ne pitamo ni ja, ni ti, ni Bosnjaci. Sto se tice licemjernosti...ko o cemu, khurva o postenju....i ti pravis razliku medju narodima....mislim da ne podrzavas Srbe iz Republike Srpske Krajine toliko koliko podrzavas Kurde!
nije turska luda, uz lijekove bi oni i oruzije i bojne otrove donijeli pkk. viruse i sta se njima ne moze na um pasti.
U međuvremenu, zvaničnik Ministarstva spoljnih poslova Turske rekao je da Izrael dobio isti odgovor kao i desetine drugih zemalja, jer Ankara još nije zatražila inostranu pomoć. Hya ima se moze se sta ce njima pomoc drugih zemalja :Dsta bi bilo kad bi usli Turci u EU pih ne bih ni da pomisljam!
pošaljite to u palestinu
harp, izrael proizveo i zemljotreseee.. dedzal je tu,
nema potrebe pomoći će palestinci, libijci, egipćani, al u qrcu...