Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli Izrael je ilegalan, nastao putem engleskog terora, parazitski organizam
@@ampak ipak ti malo prouci istoriju pa vidi ko je koga napao i kada ... ps pri tome izbjegavaj islamisticke sajtove kao i sajtove pod kontrolom Sija Rafidija ;-)
Tek kad se svi jevreji isele sa palestine, bit cu zadovoljan!
Kakvu ratnu odstetu!? :) Je`l ti to ozbiljno!? Mislim da si pobrkao loncice...platice cionisti ratnu stetu, stetu za ub.ijanje na hiljade neduznih civila, okupaciju tudje teritorije, iskoristavanje prirodnih bogastava, visedecenijsko ugnjetavanje i zlostavljanje palestinaca, prijetnje, oruzane napade obavjestajne sluzbe sirom svijeta...ali, arapi, tj. muslimani, nece traziti novac, vec njihove zivote. Cionisti jednostavno nemaju buducnost...njihova paradrzava na teritoriju Palestine nece moci da se odrzava uz konstantan pritisak okolnih drzava i njihovih stanovnika. Mora puci, kad-tad. Kada USA izgubi interes za cionistickom tvorevinom, ciji temelji pocivaju na genocidu, koji nazalost nikada nije prestao, danasnja vjestacko-genocidna, nazovi, drzava, prestaje sa postojanjem. Ali, na kraju krajeva, uz USA podrsku, cionisti su se toliko okaljali kr.vlju neduznih da ce na kraju, ti isti cionisti biti oni koji su iskoristeni od strane USA interesa...
Dobro jutro momce...sigurno nemas vise od 12 godina...ili si totalno neupucen u desavanja na B.istoku. Isto kao da si pitao...kako je moguce da je Hitler mrzio jevreje, kada se pouznano zna da je isti taj zidovomrzac spasio zivot jevreju Erichu Hessa-u. Ili, npr. kako to da srbi i hrvati mrze iz dna duse Bosnjake (poturice, kako ih nazivaju), a istovremeno za rijec \"bubreg\" koja je inace turskog porijekla, nemaju svoju rijec, vec je koriste bez ogranicenja. Ne...ipak je Hitler volio i veoma postovao jevreje, a srbi i hrvati, odnosno, bosanski pravoslavci i bosanski katolici su uvjek gledali na Bosnjake, tj. bosanske muslimane sa iznimno velikim respektom i nakada im nisu zeljeli zlo.
Šta je ovo izraelski sud presudio da je naselje nelegalno sagrađeno ? Zar nije cilj Izraela širenje na palestinskoj teritoriji ? Kako je moguće da se ovo desilo, i kako ovo ide u prilog cionističkoj ideji ?
@@ampak kada okolne muslimanske zemlje plate ratnu pdstetu, moge se razmisljati o poratku teriroja a do tada teritorije ostaju u izraelskom vlasnistvu ! sa zateznim i revalorizacionim kamatama kamatama, naravno ;-)
Postuju ih bas kao sto su postovali amerikanci japance u 2.s.r. Prvo im sravne dva grada sa zemljom, ub.iju im 500000 civila, pa im onda nude pomoc na kasiku. Pa bar ti znas kako cionisti stite prava palestinaca....izgrade 100 naselja, pa sruse jedno. Ub.iju na desetine neduznih palestinskih civila, a jedan vojnik bude zakonski sankcionisan za ubi.stvo jednog ili dva palestinca. Rusenje ovoga naselja je farsa za javnost, jer i cionisti moraju imati bar jednu svijetlu tacku u kompletnom crnilu sa kojim su prekrili tlo Palestine od kako su je okupirali. Bijele tacke su imli i us.tase, cet.nici kao i nacisti. Cak je i Džingis-kan imao svoje trenutke slabosti (dobrote).
marvo islamisticka, jeste li vidjeli kako se postuje pravna drzava ?!
U Aus.vic sa njima. Svijetu nece nedostajati. Pih, cionisticko-okupatorska ga.mad.
Koliko? 1400? Ko bi reko? Ko da je jučer bilo.
Pardon.. 1400 godina.. nest mi se u glavi pomjesali arapi i turci..
smrt arapskim okupatorima izraelske zemlje.. 500 godina ste tlacili jadne zidove.. vrijeme je da odete
...\"smatraju nelegalnim\"... pitam se šta će poduzeti...možda čekaju da dobiju stanarsko pravo...