Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ş kojim pravom bombarduju drugu drzavu,a da njima neko to uradi to bi bio povod da sve zapadne drzave pokrenu rat protiv te drzave.toliko o demokratskim nacelima zapadnjaka.
Pa zar vi poturice niste na strani Turske, Izraela i Amerike ???
@Cyber.M Zasto Bosanci stalno drze ruke prekrstene na ledja, tj na guzici? Zato sto Srbi stalno guraju nos tamo gdje im nije mjesto!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izgleda da se Dedžal priprema...
SAMO MRTAV MUSLIMAN JE DOBAR MUSLIMAN
živio HITLER sto ti je pogusio potomke!
http://www.youtube.com/watch?v=zG2t6RirFfk FUCK ISLAM
FUCK YOUR MAMA!
Im fuck your mama evry day :) she's the best whore I've ever had
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a mi vam gradimo džamiju, tako se to radi..GO IZRAEL!
ovo je šala ,samo se vi molite, klanjajte....
Nek samo nas ne bombarduju ko im jebe terma :)
Kad si jak, kad si moćan, kad imaš novac i kad si usput đubre onda možeš tek tako da napadaš koga hoćeš. Ko nam je kriv što smo merhametli i nesposobni da zavisimo od svih.
FUCK ISLAM
FUCK YOUR MAMA!
http://www.youtube.com/watch?v=zG2t6RirFfk
Ovo je sve malo kompleksno. Jedan dio muslimanskog naroda je uz ameriku, drugi je protiv... Ako Bog da, stace neko i Izraeli u Americi na rep, a tada ce im biti suvise kasno da bilo sta poduzmu... Ali zasto je Izraelu potreba da napada Siriju? Drzava u kojoj je sve bilo savrseno dok ameri nisu uzeli stvar u svoje ruke. Tako je bilo i sa Libijom, Irakom... Jugoslavojom...
živio HITLER!! živio HITLER!! živio HITLER!! živio HITLER!! živio HITLER!! živio HITLER!!
ne napada Siriju već islamistički pokret Hezbolah ! znate li vi razliku?
http://www.youtube.com/watch?v=zG2t6RirFfk
@jehudi84 alaj tripujes jehudi ;)
Islam i Hitler su oduvijek bili saveznici, sve je ubijao, ali muslimane nikada...
@jehudi84 :-) Ti si gori od samog sebe.Ne vrijedis rijeci a lijeka ti nema. Nadam se da ce tvoja patnja uskoro da se zavrsi.
@Cyber Mujo kako ti ne dosadi visit po klixu svaki bozji dan bog te na hajr okreno ;)
''Hasbunallahu ve ni'mel vekil'' Ove riječi izgovorio je Ibrahim, a.s., kada je bio bačen u vatru pa ju je Allah dž.učinio hladnom i spasonosnom za njega. Izgovorio ih je i Muhammed, a.s., u situaciji koju i Kur'an opisuje: ''...one kojima je, kada su im ljudi rekli: 'Neprijatelji se okupljaju zbog vas, treba da ih se pričuvate!' – to učvrstilo vjerovanje, pa su rekli: ''Hasbunallahu ve ni'mel vekil''I oni su se povratili obasuti Allahovim blagodatima i obiljem, nikakvo ih zlo nije zadesilo i postigli su da Allah bude njima zadovoljan – a Allah je neizmjerno dobar.'' (Ali Imran, 173-174).
U doba Poslanika s,.a.v.s. gazili su muslimani po židovima kako su htjeli,to su bili muslimani s veliko M ,od kojih su govna židovska strahovala.Ovi danasnji vladari muslimanski,kako čifut kaze oni poslusaju,bijedno,tuzno,frustrirajuce.i naravno radice ce olos zidovska sta hoce sve dok je tako...
@jehudi84 Jel ti supruga mladja ili starija sestra?
Ma moze oboje drug ..levatina nasla vrijedjat Islam ..najbolju.. najzdraviju ..najkompletniju vjeru ..levatina corava ..gluha ..glupa !
Nemam suprugu ali mi su mi konkubine cela zenska linija u tvojoj familiji :) nego sta ono bi u Srebrenici podseti me ;)) kako ste kukali i kako cete tek kukati :)) al dobro ja sam u Iztaelu i svaki dan uzivam da gazim palestince :) cak sam se i slikao pored nekoliko vezanih dok su me molili da ih ne bijem vise :) al sta ces islamsko govance prosto trazi cizmu u rebra :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
p***e ćifutkske
.l.
Misliš pčke ćifutkske!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)