Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravoučenije, zima može biti hladna a moze biti i topla. Takodjer moze biti suha ili sa padavinama. Vrlo značajno otkriće.
Procitaj ponovo naslov i tekst.
znaci da ce biti topla zima, a ne hladna sto ne znaci da nece biti hladna niti topla vec ce biti hladna, a ne topla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vijesti se pretvaraju u neki serijal sa netflixa.
Bas to razmisljam danas :)
Znači ako se taj ciklon dobro zavrti bit će suha il mokra zima il topla i hladna, pa šta je kakva su očekivanja od tog ciklona, jel to niste stavili u komentar.
A bit će zima pa ako bude topla, opet je zima, zimi je zima
Da rezimiraml, sto je ciklon jaci, to se manje ovih polarnih vjetrova "otkaci" pa pređe preko Europe npr. Ako se sjetimo iz zimskih mjeseci kada kazu da polarni vjetar sta god prelazi preko Europe. E pa to vam je to. Ciklon jači = slaba zima. Ali opet nisu rekli jel sada ciklon jak ili nije, znat će se u Decembru hahaha
Elem? Jaca ili blaza zima??
I tako ja sam, znate. Ono kako sam, šta je sve , ma da. Od kako je , mislim i on je. Ali , kada je pretpostavimo šta god. Tako da znate šta sam htio reći.
Ja vjerujem samo bil Gates, sorosu itd...oni kazu bice zatopljenje...
Znači džaba ja drva kupio...
Ide li globalno zahladnjenje?
To ipak pak...
To i dalje znači da moraš naručit 6 metara drva ako hoćeš da dobiješ 5 metara.
Long story short - predstoje nam tople i suhe zime. Volim snijeg i rado ga se sjecam :)
Kako to da ne bude južnog polarnoga vrtloga!?
Ko ga formira?
I,šta to znači za zimu u Evropi?
Bice topla i hladna...
morebit topla morebit hladna