Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce,mora cojk da se oduzi Turcima sto su mu dozvolili da se citav rat krije kod njih,dok mu je otac slao tudju djecu da ginu za vrijeme rata,pa kada je rat zavrsio,isti otac mu ostavio pola drzave u nasljedje(ko da mu je babovina),da u njoj radi sta hoce,da je pljacka do mile volje.
Da ustanem covjeku koji je stvorio takvo kriminalno drustvo,u kojem danas imamo 60% gradjana Bih bez posla,u kojem je za 2 godine opljackano sve ono sto su Komunisti gradili 50 godina. Kad vidim njega i njegovog oca odmah me bude stid ko me je vodio za vrijeme rata.Cega je bio 1 predsjednik?SArajeva sa okolinom?
..........bit će u in magazinu..........
nemoj se ni vraćati
TURSKA dokazani prijatelj BOSNE i HERCEGOVINE (dušmani crknite)
a što raja na ovom klixu umije da sere to je čudo jedno!!!
Hoće li stići kod Angele na sjelo da čuje nešto pametno za svoj narod i državu?
Interesantno,skoro sve zemlje iz Osmanlijskog carstva! Sada ostaje nejasno tko se ovdje kome šlepa,?
Mrzitelji Bošnjaka i Bosne - hoće li Vam to srce iskociti zbog Ergodanovog uspjeha i Bakirovog prijateljstva sa prijateljskim zemljama. Smeta Vam što je Bakir na inaguuraciji Predsjednika Erdogana, a ne smetaju Vam delegacije, Predsjednici i zvanice iz drugih zemalja iz Evrope i širom svijeta. Vi ste najbolji dozaz SEBE i svoje nalograđanštinje. Smetaju Vam oni koji ne dozvoljavaju parcanje Bosne, smetaju Vam i što nisu dozvolili da je podijelite na dvoje između velikosrpskih i velikohrvatskih hegemonija i apetita koji ni danas nisu prestali. Ali, puknite od muke, naši su redovi zbjeni i neoborivi. Džaba ste placali silne medije olicene u magazinu 60 minuta, Dnevnog avaza, raznih nevladinih grupa i placenika. Džaba ste placali Nelvadine organizacije Grozd i Dosta. Narod je shvatio da su se Grozd i Dosta kao i magazin 60 minuta ugasili nakon pobjede SDP 2010.godine. Ostao ne još Dnevni avaz, da pljuje i laže, ali niko mu više ne vjeruje ni za smrtovnice.
I ja ću Moja Dzoja glasati za SDA i navest ću zašto. - Zato što BiH do 2006. godine nije zadužila ni jednu marku, a to je period kada je SDA bila nosioc političkih procesa, iako je to bio period poslijeratne obnove BiH, to je period ubrzanog razvoja od 2003 do 2007.godine, - Zato što je SDA najzaslužnija za utemeljenje Bošnjaka kao političkog naroda, - Zato što su najbolji sinovi SDA dali ogroman doprinos odbrani BiH od agresije, - Zato što je Prvi Predsjednik SDA Alija Izetbegović izgradio odnos prema državi, u kojoj su Bošnjaci postali politički faktor i gdje su u poziciji da sami odlučuju o svojoj sudbini, - i zato što su liste svih drugih stranaka pune onih koji pred svake izbore mjenjaju stranku. Zato ću glasati za SDA! Gospodine Moja Dzoja. Mora da Vam je Radončić gospodine Dzoja nakautiran u Zenici pa ste prinuđeni iznositi laži koje ste naučili i učili 10 godina po 60 minuta i evo do danas učite iz Dnevne laži (avaza) kako se to najbolje i nalograđanski radi.
Otiso da dogovori na koji ce njegov skup doci Erdogan da i on njega podrzi u utrci za Predsjednistvo.
nek puknu dusmani.
Tamo i Obama dolazi ali nasi pljuvaci imaju neke zamjerke i na to..bravoo
Nisam najbolje vidio popis čestitara iz EU. Ili ih nema.
Naravno da ima ali balije to ne zanima
E sta ces dogovoriti. Ako ista dogovoris.
Bravo predsjednice
Koja elitna postava. Ko' iz filma Emira Kusturice.
JAKAKO
Nemojte ga ovamo ni vraćati, čestite vam vjere vaše!