Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNACI DOLAZI VRIJEME, DA BOLUJEMO PACOVSKU GRIPU.. AL SU SE OTKRILI PRIJE VREMENA.....
Znači naslov je takav da sam pomislio da ćemo da pomremo svi a tekst govori kako nema opasnosti za javnost, ne može se prenijeti s čovjeka na čovjeka.
da da tako se i sida pojavila niotkud
"Službenici laboratorija vjeruju kako je virus uništen u procesu čišćenja laboratorija". ma vazno je da se narod uplasi, tako ga je lakse PELCOVATI.
koji je sad presjednik na redu da ga otruju
da nije sadam vam ukrao čifuti
Opet nova kampanja obmane naroda. Seronje masoni bas ne odustaju ali vidi se da su postali ocajni.
Ovo znači ide na Iran!!!!! Amerika i Izrael ujedinjeni protiv Arapa i muslimana :))))
Evo nama kuge iz onih leševa što su ih neki dan iskopali kod Londona :-(
Pa od cega ce zivjeti doktori i farmaceuti ,ako n'as ne portuaire Pa odnda privé produit rob .znate li da u tx Houston djecijoj bolnici jedan provedeni dan sa dijagnostikom kosta 10 000 $ i zar im se ne isplati spraviti neki virus
Imaju pasose stakore pa ne prenose hahahaahahhahahaha
ma spasit ce nas Mila Jovović
svi odgovaraju za svoje zlocine, samo ove farmaceutske industrije i laboranti placeni od drzave, ne odgovaraju za smrti milione ljudi !!!
Resident Evil, anyone:)
Odlicno, idemo sad nova Rat-flu svjetska kriza.. da malo ove siromasne farmaceutske industrije zarade koju milijardicu na najnovijim *ebackim lijekovima..
T virus :)
Bez panike, novo cijepilo na vidiku:))