Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako sam sunitski musliman,ali ovo je vjerovatno maslo Saudijaca da sto vise okrenu sunite protiv siita.Stvarno ne razumijem odakle toliki gnjev prema njima? Mene stvarno zaboli tuki u koga oni vjeruju,isto kao sto Kinezi vjeruju u budu,katolici u Isusa,neki Argentinci u Maradonu,Brazilci u Pelea........ Pustite ljude da vjeruju u sta hoce,jer ne mozete vi to nikome nametati!
@Nike odjebbbi debilu!!! Meni je rodjak poginuo na Markalam i nemoj nas porediti sa saudijskom stokom. Vjerujem i ja da su sve namjestili mamu im retardiranu. Sve je vezano za njih i što se događa u njihovoj državi izopačeno i MI ne govorimo kao oni, ne izgledamo kao oni, i ne smrdimo kao oni...mnogi su od nas ovdje ginuli samo što su se zvali i prezivali kako su se rodili, i bez obzira na to što nisu bili zatucani nacionalizmom i jebbenom vjerom.
Sije se okrecu protiv sunita ba. Sta vam je svima?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
brzo ga nešto pogodiše ba
Saudijske vehabije su ko sto je nekad Vatikan bio.. to su fasisti koji igraju ekspanzionisticku igru.. Sije imaju pravo da se brane od ovih napasnika.. Arapski vehabizam= fasizam
najveca gamad na svijetu su ovi sto navijaju
sukobi između sunita i šijita nemaju veze s religijom. uvijek su to bili politički sukobi i borba za vlašću. tako da je smiješno stajati na nečiju stranu.
kako neuspiju sprijeciti da pogodi bit ce pocetak kraja
Americka propaganda huti su borci u papucama a da ispaljuju neke dalekometne projektile vehabisko cionistcko americka propaganda.
Muslimanska posla :-D
Pitanje je samo kad će i Dubai da napadnu. Samo budala može povjerovati da neko drugi ne stoji iza toga.
Sve drzim pod kontrolom Allah i Dzidzo (zamjenik)
samo rokaj po sunitima
deri sunite cepaj vehabije
Klasicno zakuhavanje graha polticko mediskog shranja
Znaci ovaj video je montiran i lazan, jer je rijec o Saudijskoj Arabiji, kao sto je to nedavno bio slucaj sa pucem u Turskoj. Kaze Bosnjo namjesteno sve. Ali da je neko ispalio projektil na Pariz ili New York, Mosnjaci bi ronili suze, kako neko moze biti tako okrutan da napada slobodu i civilizaciju.
mošnjama je sve namješteno i sve su teorije zavjere ahihihih.
sačekuša
eto Hin još malo do mekke, uz pomoć bratskog i prijateljskog irana.
a naš bakir bio u Iranu... e moj Bakire