Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Za_Hrvate "uspijo" ! čiji je to pravopis?!
Ma to su ostaci aviona koje je srušila PVO RS 1995. godine hihihihihiihihihihihihihihhi
U onaj vakat niko nije smio primirisati Titovom jadranu, sad se svi zajebaju kako im se cefne.
Cuj ,baza u Avianu ?! Americki okupatori su okupirali Italiju da bi im oteli naftu !!! Hhahahahahahahaha !!
ispravka: našeg ilirskog tj. bosanskog mora.
Oborio ga mile sa svojim helikopterom "ne mozes ti se sepuriti po nasem srpskom moru sve je to nekad bilo nase" ha ha ha al u K''''u :)
Neka je srušen !!! Lijepše vijesti, nisam odavno čuo !!!
Pilote moj!
Ljudi sta vam je ovo su iranci prizemljili samo je pilot otpor davao i tako zavrsio j.b.g trebao se ponasati kao bespilotna hahahahahaah......
Pa kako jadan nije uspijo stici do ajrodroma :S Steta avijon _______________________________ █▀▀ █▀▀█ █▀▄▀█ █▀▄▀█ ░▀░ █░░ █░░█ █░▀░█ █░▀░█ ▀█▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀░░░▀ ▀░░░▀ ▀▀▀
Da nije opalio u peljeski most
Dobro se sjećam u drugom ili trećem rezredu osnovne škole sam dobio jedinicu iz diktata zato što sam pisao "bijo". A sada vidim da neko ima obraza da piše komentare i iznosi svoje mišljenje sa nivoom obrazovanja sedmogodišnjaka. I još piše nebuloze o politici i nacijama. Bolje da pročita osnove pravopisa.
Ja mislim da je on up'o u more.
Ovo ti je balavurdijsko dijasporski riječnik, inače imaju istu i govornu manu patriote na kineske baterije ;)
Šta će on nad Jadranskog mora? Da slučajno ne ugrožavamo američku bezbednost?
zamalo ne zaplakah kad procitah.
sereš jarane