Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naši bi da znaju koristit! :D
Pa i nasi to rade, samo su jos na papirnim izdanjima.
najbolje je kao iran, samo osvano povjesani po banderama, pa nek gledaju na narod \"odozgo\" kad vole tako
\"Samo sam znatizeljan\".... Da je izasla neka zakonska regulativa vezana za rad Komiteta kojeg je clan, cisto sumnjam da bi bio tako znatizeljan :).. Kad se ove matore budale u foteljama napale, sva pamet koju treba da koncentrisu na rad ode na nesto drugo :)
Maestro:) Talijani su stvarno giganti. I nasi bi sigurno gledali, samo nemaju ovakve sprave niti bi ih znali koristiti:)
e ovaj se ubio za nasu vladu pravi balkanski vodja
ne vjeruje srce pametiiiii pa me tjera tamo gdje si tiiiii
Davno, macane ;)
znaci skonto si macane?
ma to ovaj Englez nesto smislja, nije normalan
hahah ma ne brini Znas onu ako nekog volis, pusti ga :P
kamo srece da i ovi nasi stogod pogledaju ili hebucnu neku raviju a ne samo po goloj sirotinji... ali eto...mozda se pale na GOLU sirotinju...mamu im redom
Valjaju, jel ovo alt+0160 ?
u pm jos sam pisao mail dole, samo me nemoj proganjati ;)
Imao bi ti jos cemu da se divis kad bi me vidio, macane ;)
valjaju li komentari? :D