Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kraja islamofobiji. Kakav trebaš biti čovjek pa da zabraniš nekome da se moli Bigu na svoj način. Nevjerovatno.
@Plavushan pa to je Isusova boja takodje
@goouser1706716186 imaju li muslimani ili jevreji bogomolje u Vatikanu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisam upoznat sa situacijom da krščani idu u Muslimanske zemlje raditi,živjeti i stvarati obitelji.ZAŠTO???
Isli ste isli ste i doci ce to vrijeme opet prije ili kasnije. Ko se uzoholi nisko pada saznat ce te ;)
Kršćani su opustošili muslimanske zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebaju se pokušati prilagoditi ili ić nazad odakle su i došli. Moj komšija radio u Katru 3god i sve se morao prilagodit, nije smio ni u stanu da se moli bogu
U Evropi sve više fašista
ne kopcam sta je ovdje cudno - ako neki zapadnjak ode u Saudi i poljubi curu na ulicu ide u zatvor. Ako cura obuce minic, ide u zatvor (u najboljem slucaju). Ako popije pivu ide u zatvor. Ovamo niko ne ide u zatvor samo se trazi da se postuje europski nacin zivota. Osim toga, ne idu zapadjnaci na istok nego obrnuto. Niko ne ide u Tursku, dapace Turci se sele u Europu.
Ja kao Bošnjak podrzavam. Ovu aralsku stoku istjerati iz evrope.
Jeli ova gradonacelnica praunuka Musolija?
Kao da je migrantima krivo. Oni ne rade kriminal jer su muslimani, rade jer nisu, a ovi napadaju islam misleci da ce to sprijeciti migrante od kriminala haha. Zasluzujete sve sto vam se desava.
I čudimo se zašto Evropa podržava Izrael, fašisti podržavaju fašizam.
Treba je dobro izjebat da se smiri
Ove žene političarke gore od muškaraca, kad je kučka, onda je beli kuja, mada treba i kod nas vratiti običaj da, ezan uči imam sa munare, a ne da puštaju CD da se dreči i ori, pogotovo ovi novi mudžahedinski načini molitve, devalvirali su molitvu koja nije ni nalik na stari dobri ezan.
Ove žene političarke gore od muškaraca, kad je kučka, onda je beli kuja, mada treba i kod nas vratiti običaj da, ezan uči imam sa munare, a ne da puštaju CD da se dreči i ori, pogotovo ovi novi mudžahedinski načini molitve, devalvirali su molitvu koja nije ni nalik na stari dobri ezan.
Ove žene političare gore od muškaraca, kad je kučka, onda je beli kuja, mada treba i kod nas vratiti običaj da, ezan uči imam sa munare, a ne da puštaju CD da, se dreči i ori, pogotovo ovi novi mudžahedinski načini molitve, devalvirali su molitvu koja nije ni nalik na stari dobri ezan.
Nije ovdje primarno riječ o religijama i religijskim pravima, nego o zapadnim vrijednostima, koje Zapad nastoji nametnuti, i to silom, ostatku svijeta. Zapadne sile, na čelu sa SAD i VB, furaju svoju viziju svijeta, svoj ekskluzivitet, svoje poimanje ljudskih prava, svoje shvatanje tolerancije, svoj stil života itd itd. Ustvari riječe je o suvom neokolonijalizmu u modernom pakovanju i težnji za potpunom kontrolom nad ostalim civilizacijama, državama i nacijama. Traže se podobni.
Muslimani, hindusi, kršćani i svi drugi religiozni su nepodobni. Oni se jednostavno ne uklapaju u njihovu agendu. Ova gradonačelnica je sljedbenica te agende kao i njena šefica. Odgovor je malo dublji, ali ko se upusti u dublje analize ove priče, sve mu postaje kristalno jasno. Traga se za jednom religijom. Npr woke!
A Srbi mogu imati veleljepnu crkvu u Trstu?
Kaže Bošnjo da je ona zapravo Vlahinja
Papanka. Ne razumijem kako neko ovako plitak moze obnasati bilo kakvu funkciju. Sve sto bi ova smjela raditi je eventualno odlaganje gnojiva prascicima, bez progovorene rijeci, cak ni sa zivotinjama.