Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A podjela Jugoslavije je bila najbolji mogući scenario?! Odmah ste potrčali da priznate i podržite secesije republika.. Sunce li vam dvolično....
Sacekajmo samo REFERENDUM ruskog naroda u Ukrajini kojeg je 80% sa istocne strane Dnjepra. bas me iteresuje hoce li GOVNARI priznati VOLJU i NEZAVISNOST 80% Rusa sa istocne strane Dnjepra kao sto su priznali jugoslovenske "republike"
"Neka bude što biti ne može"... reče veliki čovjek jednom davno...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sta drugo mogu da kazu govnari iz EU. Mogu samo da laju. Nema niko od njih muda da ode tamo. Bice kako Putin odluci a oni mogu samo da placu. Nije bio problem da se siptarima na Kosovu i Metohiji da pravo jer je to demokratija. Rasturanja se Yugoslavija jer nije mogli da bude da Srbi dominiraju. Sad nemoze da se BiH deli jer opet treba da Srbi dobiju. Dvolicnosti nikad kraja i zato imao ratove. A zapad moze Putinu da naduva kesu. Nece da dobiju razbijena nos jer ce to dobiti ako odu.
podjela nego sta, gdje god je takva sitacija podjela je najbolje rjesenje. Sta bi vi drugo da ratujete mamu vam blesavu??
ma nek se malo porokaju
haj nek sade malo ratova i tamo bide nek se arapski svit malo rastereti
rz-brzotrz 28.02.2014. u 23:38 00A kad je Bosna Bosnjacka,..dedera junace navedi JEDAN JEDINI RAT, BITKU, POBUNU ili majku mu yebem bilo STA,.kada ste se vi "BOSNJACI" ili ti BALIJE digli da branite tu Bosnu u koju se toliko kunete od STRANOG OKUPATORA. U svakoj ofanzivi su Bosnjaci bili na strani antifasista i borili se protiv cetnika ustasa i njemackog okupatora mada je to bilo bezpotrebno samo dzaba ginuo narod nacisticku njemacku su pobijedili Rusi Amerikanci Francuzi englezi a ovo sto je bilo na prostoru bivse Yuge to hitler mogo nac za dan i sve potamanit,pa majka mu stara turci su morali prvo zauzet smrdiju pa onda doc do Bosne ato ti pisem ako si iz smrdije ako nisi onda si Bosnjak.A sto se tice handzar divizije pa u u samom zemunu je bilo vise sluga hitleru nego u citavoj handzar diviziji.A ako si posrbica od 1918 eh hebiga kad ti djed Bio Bosnjak sve do 1918 pa vas kupila smrdija za vrecu kuruza ubudjalo.Sta mislis koje veci izdajica il onaj koji proda vjeru il naciju?
Da zato su puna dokumenta bosanskih muslimana sa nacistickim uniformama i fesovima,..DOK SU CETNIKE SVI SVEZNICI U II SVJ. RATU ODLIKOVALI. Vasa (H)istorija pocinje od 1991-ve sto ce reci da je moj grndavi golf dvica stariji i od tvoje drzave i od tvoe nacije. Zastavu su vam crtali stranci, drzavu vam poklonio okupator,.NI HIMNU NEMATE Nemate ni jednu jedino BITKU, POBUNU a kamo li da ste IKOJI rat vodili Tu imas obraza pricati o "bosnjacima" u "antifasistickoj borbi"..mislim...ajde sto lazes druge ALI KAKO TE STOKO NIJE SRAM BOGA I SAME SVOJE SAVIJESTI I zasto papak pokreces novi 'tread'
rz-brzotrz Ne seri matere ti koji četnici, koji saveznici. Četnici su bili fašisti i kolabracionisti isto kao i ustaše i slična govna. Svi koji kažu da nije tako mogu odmah da mi popuše.
Imam osjecaj da poslije ove noci nista vise nece biti isto. Nadam se da grijesim. Hajd laku noc svima.
Koji licemjeri ... Bolja je i podjela od rata koji će se dogoditi i niko neće da bude pobjednik!Upravo ko u Bosni! Fuj
ma nek se govna rokaju je.bat ih. Nego samo da hoce i ovi srbi otici da im pomognu. Samo ne znam na cijoj ce strani biti posto su im i jedni i drugi u ratu pomagali
...srela se italijanska ministrica sa grckom ministricom da raspravljaju tamo o nekom krimu e sad kako to u stvarnosti izgleda - sekretarice de mi sredi neki sluzbeni put sledecu sedmicu...od 13.2.2hiljade ineke do -4.2.2 hiljade i neke - imate gospodjo ministrice eto u grcku mozete slobodan je ministar nekih poslova...pa eto sad je situacija o ukraini..upisat cu vas na tu temu .- moze je.bozovna moja sekretarice...tako uradite...uf jedva cekam te dnevnice...mogu otici u one terme u sjevernoj francuskoj cula sam da su predivne... ...otisla...pojela dorucka...rucak...zakusku izmedju...prijateljski se izmuhabetrila sa grckom nekom monistricom...potrosila jos koju hiljadu eura na racun sluzbena puta...i vratila se kuci :-) :-) ps: ovo je recept zivota rimskih sluzbenika za doba rimskog imperija!
De ti ba brini o sicilijanskoj mafiji i Italiji uopšte.
rz-brzotrz 28.02.2014. u 22:37 00Sve sta ste zaradili gologuzani dao vam je ZAVNOBIH. Sima vama koji ste glasali raspad Jugoslavije ista ta Jugoslavija je dala granice KOJE NIKADA U ISTORIJI NISTE IMALI(osim Hrvatske koja je imala NDH poklonjenu od HItlera). Isto tako Hruscov je bukvalno OTKINUO Rusiji Krim 1954 i pripojio je Ukrajini...a da u Istoriji su Rusi ginuli i oslobadjali Krim, a ne Tatari koji su i u vrijeme Otomana bili sluge(kao vi balije) i u vrijeme Hitlera bili sluge nacistima. Dakle,..NISTA NI TAMO NI OVDE nije vase E da nisi genocidas pa da ti povjerujemo a ovako ti niko nevjeruje jer genocidas nezna pricat istinu to im dao u amanet zlobnica cosic.Bosna je Bosnjacka jos da uzmemo onaj dio sto je djuro pucar stari dao crnoj gori i normalno Sandzak koji je sve do Berlinskog kongresa bio Bosanski al velike sile ga dale smrdiji bas kao i hruscov krim ukraincima...A zavnobih nije nista dao BIH samo vratio ono stoje fasisticka kraljevina uzela silom BIH suverenitet..
A kad je Bosna Bosnjacka,..dedera junace navedi JEDAN JEDINI RAT, BITKU, POBUNU ili majku mu yebem bilo STA,.kada ste se vi "BOSNJACI" ili ti BALIJE digli da branite tu Bosnu u koju se toliko kunete od STRANOG OKUPATORA. Je li vas bosnjacki naror i hrvatski se povlacio sa Partizanima u SEDAM neprijateljskih ofanziva sa PARTIZANIMA ili je to bio SRPSKI NAROD. Kada reci ti meni STE vi <<<PLATILI>>> slobodu te Bosne i Hercegovine KRVLJU I ZNOJEM Kada ste davali svoje zivote i BRANILI te BOSANSKE ZEMLJE??? Ima li i jedna INSTANCA u (H)ISTORIJI da ste VI (BOSNJACI) oslobodili od stranog okupatora STOPU te BiH i rekli <OVO JE NASE>??? NEMA KONJUSARU!!!...NEMA Nicim vi niste ni platili ni zavrijedili JEDNU JEDINO STOPU BiH,..jer ste uvijek tu istu BiH na pladnju prostirali pred svakim okupatorom,..A SADA JE SVOJATATE,..i svaki put ste se obukli u uniformu okupatora i bolio vas je qrac za BiH Ne BALIJO,..BiH NIKADA NITI JESTE NITI CE BITI VASA,...cak ni tih 20% koje mislite da imate
MA NARAVNO...Imate vi wikipediju!!! Ej,..nema veze, mozemo se mi raspravljati do sudnjeg dana,..ali sjeticete se ubrzo ovoga stacu vam SAD reci. Vi nemozete da odrzite GOTOV Muzej u sred Sarajeva sa sve prasinom i starudijama,..a htijeli bi DRZAVU da odrzite. Vi nemate ni casti ni obraza, nemate NI KULTURE NI ISTORIJE, ni DRZAVOTVORSTVA. Mozemo se lagati i ovde natezati,..ali SUTRA ce pokazati SAMIM VAMA koliki ste MISEVI i koliko govana ce da pojedete koliko ste izasrali. Sve to sta pisete i sami znate DA LAZETE. Laz je lako izmisliti ali je TESKO ODRZATI Sutra (BUDUCNOST( ce pokazati KO JE I STA JE i VI I MI SRBI
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ŽIVJELA UKRAINA i UKRAINSKI NAROD
veliki selam braći i prijateljima rusima vole vas svi bosanci i hercegovci
ako nemogu zajedno fino se podijele ko i bosna uskoro nema potrebe da se narod pati
Što, jel vam fali i onaj drugi dio da ga porobite, majku vam, vašu kapitalističku i lihvarsku!
Probudili se ruski četnici, vidili od brače pravoslavnih poturaka, isto poznati po imenu srbočetnici. Zauzeli silom Krim i naselili svoju bagru a sad bi čapili pola Ukraijine. NEDAJTE SE BRAŽO UKRAINCI - nedajte stoki i millimetra svoje teritorije i protjerajte tu kancerogenu stoku u Sibir.
Sve sta ste zaradili gologuzani dao vam je ZAVNOBIH. Sima vama koji ste glasali raspad Jugoslavije ista ta Jugoslavija je dala granice KOJE NIKADA U ISTORIJI NISTE IMALI(osim Hrvatske koja je imala NDH poklonjenu od HItlera). Isto tako Hruscov je bukvalno OTKINUO Rusiji Krim 1954 i pripojio je Ukrajini...a da u Istoriji su Rusi ginuli i oslobadjali Krim, a ne Tatari koji su i u vrijeme Otomana bili sluge(kao vi balije) i u vrijeme Hitlera bili sluge nacistima. Dakle,..NISTA NI TAMO NI OVDE nije vase