Svećenik uzburkao duhove
0
"Isus je bio HIV pozitivan"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Fak mazlimz Zao mi je mali, al to sam dobil od tvog BABE, oli ti ga CACE...
Bice da je y.e.b.a.v.a.o. p.r.o.r.o.k.a. m.u.h.a.m.e.d.a. u s.up.a.k. pa zaradio HIV virus!
Od koga je dobio VIRUS ?
I da su svi ljudi kao Isus, Muhamed, Mojsije na ovom svijetu nebi bilo zla. Neg se svi koriste njihovim rijecima a podsticu zlo i podjele ljudi.
O Isusu me nemamo nista ruzno reci on je za nas boziji poslanik.
A sto se Isusa tice to je bio veliki vjernik, dobar i posten covjek koji je volio i vodio ljude.
Ako je Isus bog ili sin bozji, sto se onda molio bogu? I podsticao druge da se mole bogu? Jednostavno bi im u Bibliji govorio da se mole njemu Isusu a to nije tako. A ovo su sve gluposti, sto ne daju ljudima da koriste kondome ako su toliko protiv HIV. Neg propagiraju da se kondomi ne koriste u Africi.
Ovi krscani su svakim danom sve vise zastranjuju i ogavne stvari pricaju o Bozijim poslanicima, cestitim ljudima, crkvu definitivno treba zatvoriti, non stop pokazuju da to vise nema nikakve veze sa Bogom i duhovnim zadovoljstvom. Smijesna je ta cinjenica da dovoljno nisu hrabri reci ni \'istinu\' koju propagira krscanstvo i da svoje govore bruse prema raznoraznim lobijima kako bi im se ne bi zamjerili. Jer je mnogo lakse biti na strani \'jacih\' nego reci svoje misljenje kakvo god ono bilo nego pretpiti kritiku a i kaznu. \'Nisu slijepe oci nego srce u grudima.\'
jel imo curu? NIJE!!!! NEMA NIKAKVIH DOKAZA DA JE POKAZIVAO I NAJMANJI INTERES ZA SUPROTNI SPOL!
Glupog li sajta.Mozes psovati redom,vrijedjati redom, i niko te ne cenzurise.Jel imas nesto pametno za napisati,nemozes proturit komenatara ni naopako.Fuj
ti bulaznis, ko je koga proglasio bogom?
Pored sto si duhovit/a, trebao/la si procitati taj komentar do kraja, ima i za tebe nesto. Mir!
sta treba, ovde tumaciti nekom Bibliju, idi pa citaj ako te zanima, eto, potvrdili su tvoji 600 godina poslije, ebo te, dosadan si, kakva koplja ti pominjes, sta si ti cito, zagora valjda? ko zna sta su ti podvalili.
Ako je on bio bog ,neuzubillahi,zar on to nebi potvrdio??? Zasto su tek 300tinjak godina posle njega proglasili bogom???
Zasto pagani razbijaju glavu i u svojim prljavim glavama stvaraju formulacije o vjerama i onima koji ih predstavljase?