Prijedlog evropskih diplomata
0
Istočni Jerusalem treba biti glavni grad Palestine
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazad u krevet, neka te otac nauci historijom kad nije zauzet pivom i kladionicom!!
jevrejima bi trebalo dati drzavu u kojoj ce samo oni zivjeti a idealno mjesto je Sibir....
izrael nije drzava,nego ogromna vojna baza koju su ameri osnovali radi kontrole bliskog istoka i nafte i ostalih bogatstava tih drzava.trebala im je baza iz koje bi mogli napadati ove drzave,pa su izabrali palestinu kao najslabiju od islamskih zemalja.jevreji su jednostavno narod koji je naseljen u tu bazu u svrhu odrzavanje te iste baze.prije ili kasnije,muslimani ce udaviti tu azdahu i osloboditi palestinu(i bosnu,takodjer).ejvala.
Free toxic gas for judes
Hvala Bogu, pa i Evropljani dolaze sebi samo je pitanje koliko su iskreni i odlučni da se suprotstave ovim ljuđacima
nidjeveze odkad ne postoji palestina pa postojala je prije nego sto je izrael nastaj ili je to neka druga drzava tada bila ?
Židovi uzivajte jos malo necete jos dugo, i nasa a i vasa prorocanstva kazu da vas uskoro nece biti na zemlji, s\'tim da vi mislite da ce te se uzdignuti na nebo iznad ostalih, a nase prorocanstvo kaze da ce te umirati u najgorim patnjama.
A zapadni Mostar R HB! I svakom pravo!
Arapi i izraelci = ista g o v na, drugo pakovanje
višedecenijskim karanjem rimljana jevrejki i njihovih potomaka karanjem germana nastali su englezi
Budi asimiliran skini hlače nemoj nas sramotiti.
englez znao sam da si germanski ćifut