Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio Erdogan
Bolje je "Živio turski narod". Erdogan bude i prođe, a narod ostaje.
seljaci bas ne mogu bez tih sranja... erdogan, tito, alija, slobo, franjo. bas im treba coban. normalno, ima i dobrih cobana, tito npr., ali koncept naroda koji ima ovna predvodnika je nepotreban. kojom prilikom se naserem usta svim neprosvjecenim dikratorima i njihovim sljedbenicima u globalu. onda.. ceci, karleusi obojici halida, lepoj breni, maci marinkovicu, tv pink, avdi avdicu, dini merlinu, hariju varesanovicu, deenu i zaimu, jasinu ravasdeu, aci lukasu, pejovicu, samardjicu, onom, onom, ne znam mu ime, harmonikasu sto pjeva misel nisi vise lepa kao pre se naserem dva puta i sa obe noge naguram da vise stane. i tako... kako ste vi?
Nek' se i to konačno završilo.
Ko će ga znati, jel se završilo ili je tek počelo.
Nije se zavrsilo,vjerujte,tek pocinju nemiri sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://sozcu.com.tr/2013/dunya/photoshoplu-miting-avrupa-basininda.html Jos jedna fotomontaza,kad vec pisete o tome,nek se vidi koliko je stvarno ljudi bilo na mitingu .
http://sozcu.com.tr/2013/dunya/photoshoplu-miting-avrupa-basininda.html
piše: UDALJILA, čitaj: RASTJERALA PENDRECIMA,GUMENIM NABOJIMA, VODENIM TOPOVIMA I SUZAVCEM! Mislim da je ovo uvod u velike potrese u turskoj.
Vrhunac neupućenosti!! Jedan tako kratak post a vrvi nepoznavanjem osnovnih historijskih fakata. Diktator je bio Ataturk i njegovi sljedbenici koji su vješali demokratski izabrane predjdednike i premijer. Erdogan je na prošlim izborima dobio više od 50% glasova. O kakvoj diktaturi vi boljševici imate pravo pričati.
Upravo tako... Parodija cista, marksisti se bore za "vise demokratije", slijedbenici klasicnog diktatora (Ataturka) se bore "protiv diktature"...
Malo procitajte historiju ,molim Vas,ako Vam je tesko pogledajte filmove o Ataturku sta je uradio za Tursku nakon sto je sultan Tursku predao Britaniji na milost i nemilost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sekularni kemalisti su narokmansko komunistička alkoholičarska propalitetska stoka i otpad smeće i šljam,i ovi bijednici što ih podržavaju ovde u BiH
Obrazuj se malo ili mozda ko papagaji ponavljate sta Vam se prica od strane radikalih islamista iz BiH koji nisu postojali prije rata.
turska ekonomija ima kontinuitet rasta iskljucivo exportom. Statistika govori , koja nekom pase ili ne, da je Turska jedna od zemalja, koja nema MMF niti jedog eura duga. Procitajte malo bolje ili otidzite i uvjeritese u ekononsku moc Turske. Eedogan je kralj.
Vidjeli smo u svim proteklim godinam sta znaci razoriti zemlju ma sta razlog bio, zato bolje je svaka opcija nego rat, mi se nikad nismo oporavili niti cemo, vodite ljubav a ne rat
Bravo Erdogan!!
Svakom od protestanata policija prije toga je trebala uruciti nalog za placanje kirije tj.boravak u parku od 15 dana na racun drzave + PDV 17 %.
hiljadu demonstranata hoce da upravlja zivotima 80 miliona turaka
Tako boljševici i komunisti jedino znaju i vladati!
Vidim niste objavili komentar!? Uplasili ste se zar ne. Uskoro ce kraj Erdoganu.
doci ce drugi erdogan nista se ti nebrini...
Daj sto ih vise ne razvali pendrecima. Ovako se nateze sa nekoliko stotina bijednih placenika i daje municiju onima kojima je Turska odjednom postala trn u oku. Udri bagru, i mirna Bosna. Mislim, mirna Turska :)
narod nekada stvarno zna biti nezahvalan pa se stoga mora primineniti sila.
Šta će šaka' kemalista', Erdogana podrzava citava Turska, a kako i nebi ...preporodio i ujedinio tursku naciju.
Znači Ante, Erdogan je pobjedio na izborima u Turskoj (80 miliona stanovnika) uz pomoć "fanova" iz BiH (4 miliona). Interesantno, ali KAKO ZABOGA ? Jesu li jedan bih "fan" glas računali po stotinjak puta, desetak puta, ili već kako ?
Pusti bolan antu, lupeta čovjek, samo nek je kontra svemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidjet cemo kako ce demokrate na g8 summit-u reagovati na prosvjede :D.