Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoše na traktorima a niko ih ne otjera, nešto mi poznato ovo.
Vako će i separatisti iz istočnog dijela tzv rs-a da tutnje prema bg pašaluku a zapadni dio će biti tragedija i platiče ceh za genocid i sve zločine jer neće imati kuda preko Brčkog tu će ih dočekivati specijalna jedinica iz Maoče obučena za sprečavanje novog genocida
Pa sad jel bjeze od etničkog čišćenja il' se nad ljudima provodi etničko, klixe?
Teška su to pitanja za klix novinare 😂
Erdoganove sultanske muhe. Sad ce neko reci nije etnicko ciscenje bilo i ovo sad je kao neki blef. Treba ovdje j dna Srebrenica 2 : electric boogaloo, nastavak da vas podsjeti malo
Zalosno je ovo skroz
1991.godine vlasti Armenije uz pomoć Ruske.vojske naprave u drugoj državi( azerbejdžan) republiku "Artsakh" i očiste regiju od 100 000 Azera i naprave državu u državi. Masovno ubijaju i progone sve koji nisu Armeni. 2020 godine Azerbejdžan oslobađa najveći dio okupirane teritorije- svima garantuje pravo na život, nema etničkih čišćenja i to je sad problem.?!?!?!
Ovi ko srbi pozvali narod da napuste Srajevo i sad kukaju kako su protjerani!
Pa kad se uzme u obzir koliko su Azera protjerali u prvom ratu, a tek koliko su ih pobili, malo ih i bježi.
Karma is a bitch!
Armenci bježi iz straha od etničkog čišćenja. Bravo klixu. Ovo ima logike kao rečenica. Izvršavaju samoubistvo zbog straha da budu ubijen.
I Armenici imaju svog radovana i kraisnika
Suverenitet, a ne Entitet je trajna kategorija, za Suverenitet, a ne za Entitet se gine.
Nek samo Armenci izvode vježbe sa Amerika, oni će ih sigurno obraniti. Skoro tako dobro kao Ukre. Kad u politici kao Armenci ili mi ne prepoznaše ko je prijatelj a ko neprijatelj onda si najebo
Ja ne znam kako normalni ljudi u ovoj drzavi ne komentarisu. Samo ova stoka nepismena bez imalo empatije prema drugima ovdje komentarise i stece se dojam da smo svi takvi.
Gledaš li Milorade?!🤔
Svako od njih ima pravo na odluku. Da li da ostane u svojoj kući i da dozvoli legitimnoj vladi Azerejdžana da im pomogne da dostignu nivo razvijenosti ostatka države s tim da se odreknu separatističkih ideja ili da se vrate u siromašnu Armeniju odakle su većina njih dosli 1990 kad su etnički očistili Nagorno Karabah od Azera. A kako vidimo Armenija ih dočekuje isto onako kako je Srbija dočekala Srbe iz Knina (sa prezirom i mržnjom).
Niko nije došao tamo 90ih , oduvijek su živjeli u Karabahu, a Armeni dočekuju svoje ljude s prednošću, ne sa mržnjom, ne pričaj kad ne znaš!!!!!
Jučer na videu, jedan stari govori. Pitali su nas, hoćemo li da prihvatimo azerbajdzjansko državljanstvo, mi nećemo. E šta drugo onda preostaje, bježi i traži spas sebi.
Pročitas na sabahu komentare i vijesti na ovoj platformi sa dva portala, drugi Avaz, skrenes kafu, duboko udahnes i tiho kazes... hvala ti Shvico!
Vako će i separatisti iz istočnog dijela tzv rs-a da tutnje prema bg pašaluku a zapadni dio će biti tragedija i platiče ceh za genocid i sve zločine jer neće imati kuda preko Brčkog tu će ih dočekivati specijalna jedinica iz Maoče obučena za sprečavanje novog genocida.