Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa govorima da je Hitler bio losa osoba. On sta je napravio uopste nije bilo korektno i ne duzan narod je nestao. Bez razloga je ubiao ljude, samo zato sto vjeruju u druge stvari ili zato sto su bili cigani itd. To ne smije da bude razlog za ubistva. Allah sve vidi i sve zna. A one koji budu pravili nemir ceka velika kazna! TO JE OBECANO!!!
Grmeclija cifuti rokaju ja ti sa mamom dernecim! sutra je preispitaj majmune davidski!
Ti si, Drogba, jedan veliki imbecil i idiot. Kako, kretenu jedan, tvrdiš da Hitler nije ubio nijednog Bošnjaka???? Imbecilu, ko je dozvolio četnički genocid nad Bošnjacima u II sv. ratu. Ti si jedan kreten kakvog još nisam sreo.
@Drogba...Moja kaca za kiseli kupus je pametnija od tebe.Moja ćuskija takođe zrelije razmišlja od tebe.Razni klozeti i štale su mijesta gdje te treba tražiti.
@Drogba Idiote maloumni, taj Hitler ti je volio Muslimane bas koliko i Jevreje! A svi zajedno i cak i medjusobni neprijatelji Jevreji i Hriscani i Srbi i Hrvati i ateisti i Hindusi i Kinezi i Rusi i Ameri, svi zajedno mrze Muslimane... Tako da ti je bolje zavuci se kraj pecice u svom brlogu na Bistriku i bolje ti je ne bistri stvari o kojima veze nemas ! I za koje je potreban mozak, a ti si rodjen bez toga!
Meni je najdrazi Izrael.Eeeeeeeee svaka im cast sto znaju efikasno s islamsksim teroristima da se nose. A Arijel Saron mi je uzor Dok ovo pisem Izarelska IDF roka po teroristima a ja gledam i uzivam
Einstein je rekao da je sve relativno i uporedno i sa pozicije terorisanih bosnjaka, albanaca i palestinaca u odnosu na srbe i zidovcine, Hitler je bio cistac, smetljar, koji je cistio smece i sada izgleda genijalno a tzv RS i Izrael izgledaju fasistoidno....
Bio je plemenit
Hitler je bio terorista
Vala je zima 1941. i 42. mogla biti i blaza... I meni nekad padne napamet da Hitler ipak nije bas toliko negativan koliko ga se zeli predstaviti.
Hitleru gdje cuo i ne cuo sve mi pozitivniji izgledas pored ove ruske, srpske i zidovske stoke!!! Hiki nisi nijednog bosnjaka ubio i tu se nasa prica zavrsava....