Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne pokazujete onaj video sa onim cetnicima sto ubijaju po Ukrajini, svi srpski mediji objavili danas a vi samo o ovim IDILovcima.
Zato sto je ovo prosrpski medij
Nikad olovke to nije držalo, a hoće zolju i pušku.
ex-Efendija nije hilafet nego HALIFAT nepismeni konju
ma moze i Kalifat, dusa moja, ako ti se vise svidja :-) samo neka nam Hilafetic bude svakog dana sve veci i jaci a sve drugo je manje vazno, zar ne ?
Da se ne zaboravi..... https://m.youtube.com/watch?v=gdczQ2LsY0I
I treba ih ismijat, da vide da im ta brada sluzi samo da drkotina ne ode po jorganu
To sad vic?????
Hajde redakcijo dosta više o IDIL-u,previše pažnje dezurnim krivcima za sve.. Ispast će oni tvorci krize u Ukrajni,pada eura,izumiranja dinga Jbt......
živio drug TITO.
Slijepa obecanja su napacenom i neukom narodu odlican motivator. vjeru koriste kao eliksir koji nudi raskoš a zauzvrat trazi primamljivo malo: sve sto treba da radis jeste da slijepo vjerujes i radis ono sto ti se kaze...
To nisu pripadnici Islamske Države već FSA( slobodne sirijske vojske). Taj video sam pogledao pred više od godinu dana.
Nije govno , pas se usr'o , moj Roland
Treba im dati atomsku, sami sebe će poubijat
Created by Ku Klux Klan news, a Klix osmah imao ekskluzivno snimak...
divljaci
za franciskus3...zahvalan sam Bogu sto nisam pripadnik tog tvog napacenog naroda,a o stepenu vase mrznje prema muslimanima mi smo davno obavijesteni,to je smjesteno u Knjizi koja je jesina vjecna na ovom svijetu....a ti si izgleda neki uposlenik ovog "kiksa"pa si tu da rasplamsavas..
Franciskus,iskreno se nadam da ces biti uredno sankcionisan za ove tvoje komentare i odgovore i siguran sam da ima pracenja ko sta pise...ako policija ne bude reagovala u tvom slucaju onda su na dnu dna!
ISIL je meni zakon gdje da se prijavim ...
Evo tu - http://mup.ks.gov.ba/
ali ne znam gdje da nabavim uniformu...imam jedne stare pantale pa rekoh ženi daj ih malo štucuj idem u ribolov...;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jao debila hahahahaaaha
dobri naši muslimani...oni će bas branit od ISIL-a...blago nama