Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheheh sad kad se natovari tu jos 1-2 miliona iz afrike
eto i mene
Znaci infiltrirali su se i u Island. Uskoro prijelomne vijesti iz Islanda.
Ako ste imalo pametni, dobro ce te paziti kako cete se ponasati ovdje :)) Neka mu Bog skrati muke onome koga ovi uhvate. https://www.youtube.com/watch?v=8A7woRoVwyM
e sad ako budu pametni pa iskoriste pogodnosti pravne države,radi pošteno i sve ćeš imati,kod nas ti je radi pošteno i nemaš ništa
Znajuci sirijance, nesto ce otvoriti u roku 2 godine vjeruj. Ili restoran, ili hemijsku cistionu, obucarsku radnju, nesto po svom zanatu. Nisam u zivotu vidio poduzetnijeg naroda.
Škopim bosnje besplatno
Da ti vise mamu i sestru ne karaju? Uzalud, jarane, nama je i jezik veci od vasih pimpeka. Opet bi one dolazile :)
@Mostarac22 Dođe musliman kod Boga i žali mu se: - "E moj Bože što si nepravedan. Hrvatima i Srbima si dao državu, a nama ništa." Na to će Bog: - "Ja sam vama dao onu stvar pa ste je unakazili. Što bi tek bilo s državom."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)