Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAMETAN NAROD!!!
Da smo normalni, pa da i mi od ove BiH napravimo čudo. Pita me skoro jedan prijatelj koji je iz Južne Koreje zašto je BiH u ovako lošoj ekonomskoj poziciji - mala je zemlja s malo stanovnika, a s toliko prirodnih resursa, uz to ima povoljan geografski položaj. "E moj prijatelju, hajd' pokušat ću ti objasniti" - standardno, znamo svi te odgovore. Na kraju razgovora doda: "BiH je prelijepa zemlja s puno mogućnosti, geografski, resursno, klimatski mnogo liči na Švicarsku. Kad' Švicarci mogu, možete i vi." Kakva EU, to je samo legalizirana ekonomsko-političko-interesna mafija. Neće Island njima, Norveška, koja je nekoliko godina redom u vrshu svjetskih ekonomija (posmatrano prema GDP/pc) ili Švicarska, u kojoj u zadnje vrijeme čak i Njemci traže posao. Sve se može kad' se hoće. Jedino pitanje je, HOĆEMO LI?!
Lako je njima, oni nemaju islamista...
Ma da, pametan narod koji je odbio EU,JUHUUUU. Pametni su što su odbili EU, a to što uništavaju pomorski svijet prevelikim izlovom ribe, dupina i kitova(da oni ih love) i istrebljuju pojedine vrste neophodne za normalnu ravnozežu oceana jer im se ekonomija bazira na tome to nitko ne gleda. Inače da se ne moraju odreći toga oni bi širokih ruku pohrlili u EU...
Šaka? Ajde prouči malo kako Island krši sve norme ribolova i time narušava oceane, zahvaljujući njima i Japancima uskoro neće biti ni kitova niti dupina, a posljedica toga će biti i nestanak još morskih vrsta. Sve je to lanac i jedni bez drugoga ne mogu funkcionirati, preveliki izlov ima katastrofalne posljedice!
Pa normalno , nece EU puno bolje napraviti. Eno hrvati kukaju kako im je sve poskupilo ...
jel neko reko da su pametni
E to je osviješten narod...
napšokon neko ko razmislja glavom.
joj, kontam da napišem "pametni ljudi" kad vidim već svi pišu kako su pametni... zakasnio sam :)
Pametno Islanđani,pametno :)
PAMETNI !
Vijest stara 4 mjeseca.