Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se islamska zajednica ogradjivala od ekstremista poput ovog Harona. Pravedno i posteno, svaka cast.
........u javnosti se ograđuju i govore ono kako treba.......a navečer regrutiraju borce isil-a i bombaše samoubojice............
@Rapsodia Ja kakvih ti se prehlada nakačilo na komentar, Bože sačuvaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dajte govno ovima u Maoču , oni će ga balzamirat i slavit k'o heroja .....
Kapa dole za Islamsku zajednicu Sidjeya......
Šupački i kukavički. To što je on učinio je učinio, njihova je dužnost da mu klanjaju dženazu ukoliko ne postoji dokaz da je izašao iz islama.
Naravno da nije. Ubistvo spada u velike grijehe ali ne izvodi iz vjere na dunjaluku. To koliko si lajkova dobio na taj post, dovoljno govori o tome koliko ljudi poznaju vjeru.
Almire, da li bi mu ti klanjao dzenazu?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovi izgleda i nisu baš toliki vjernici u srži. Njihova vjerska obaveza je da se tijelo po vjerskim propisima sahrani. To što se desilo desilo se i nema nazad. Ima ko će da o tome sudi, ako već vjeruju u to ili možda pak ne vjeruju.
That's the way.
glupi novinari slušaju političare i nazivaju budalu šejih-k a smrdonja nije završio ni osnovnu školu
odbi.odkuce on nije nikakav sejh, sam je sebi dao tu titulu uz titulu duhovnog iscjeljitelja. Manijak bio. A novinari ko novinari...
bacite ga kitovima svakako ih je puna aussie
Kitovi ne jedu meso, idiote...
svasta... covjek ugino ko sehid na Allahovom putu, a ovi nece da ga dzenaziraju...
nemojte more zagadjivati ! spalite ga ili bacite u australijsku pustinju da ga lesinari konzumiraju !
ima u Australiji i aligatora, krokodila....."
IDILovci i četnici najveći teroristi na svijetu. Prvi su toliko glupi i zaostali da im je dovoljno dati pušku u ruke da bi ubijali drugačije od sebe. Drugi su uvijek bili sluge, svi su ih gazili pa su se počeli svetiti svima koji žive blizu njih. U novijoj istoriji jedini narodi koji su vršili genocid su Turci i Srbi, isti geni-isti mentalitet.
Naravno, to je bio holokaust.
Liče, oprosti ali ne možeš jednačat NDH i pravednu Hr borbu protiv kninskih četnika.
Jest mi zao...