Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USA for life.
kad se u.b.ijaju nevini ljudi u sveCkoj onda je \" lovac na imigrante\", a kad ovi u.b.ijaju onda su i.s.lamisti...ee...
Arapski pjesnici su bili najpoznatiji u svoje vrijeme,i u pred i post islamsko doba.Arapski jezik je jedan od najbogatijih jezika i kao takav je uvjek bio pogodan za pjesnistvo,a arapski pjesnici su i dan danas poznati u svijetu. Ja zivim u BiH i zivim od svog rada zahvlaljujuci Uzvisenom Allahu,a ne nekom poganom svabi. A ovo o shamarima mi je presmjesno da bi komentarisao. :) Zivko ja cu iskoristit priliku da te pozovem u Islam,jedinu priznatu vjeru,kod Jedinog Boga Svemoguceg,i da se spasis od Vatre na Sudnjem danu.
Od cehcenije do afganistana to je zemlja muslimana. Od bosne do iraka ponosna je muslimanska majka. Od sandzaka do somalije u krstasa suza lije. Od kosova do palestine zastava muslimana ce da se vine. Ovo sam sad izmislio :)
Jel tako sad zivko nazivate iskrene muslimane koji su spremni da se suprostave navali krstaskih barabarina?Agenti spavaci. Sta ste mislili kupit sve muslimane? Teorija o \"beloj Alkaidi\" ne pije vise vodu.Muslimani su prozreli poganu krstasku propagandu. Vasa sljedeca destinacija je smetljiste historije,bas tamo gdje zasluzujete da budete.
Upravo tako gospodine Zivko.Prva prilika i napustam Bosnia.
E ako vam je ovaj majmun brat onda trebate sanjim da svi crknete primitivci glupi.
TAKE-BEER, braćo!!!!
Allah-u-Akbar
izgleda da je evropa i usa puna bosanski islamista,koji zive na socijalnoj pomoci hriscanskog zapada a podrzavaju bracu iz jemena.. cak puno vise nego vehabije u bosni..
...slazem se...Nema sprdanja sa Allahovim dz.s. zakonima... Da se kasnije ne ispostavi da su djevojcice imale po 18-19 godina...
tako ih treba! Ako su bili spijuni =D
šuplja priča....samo da što više oblate muslimane :( a niko ne objavi kad američki avion istrese bombe na žene i djecu i onda kažu samo mi pogriješili....i to je to,opravdano
haman da ti bas i ne spadas u postene muslimane ali moje pitanje je bilo: gdje su POSTENI MUSLIMANI da osude ilamisticku stoku?
sve ISLAMISTE koje isto ovako misle kao i nase vehabije, treba amerika da istrjebi