Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrzao je jer su mislili da je rijec o teznjama ka demokratiji na primjeru libije su vidjeli koliko su se zayebali tako da nijedna vise intervencija ne dolazi u obzir yebes tu demokratiju koja dolazi iz dzamije
Al Kaida nikome do sada nije donijela ništa dobro, pa tako neće ni narodu u Siriji. Oni su krivi za propast Islamske države u Afganistanu i za smrt hiljada muslimana. Sirijcima bi bilo najbolje da ih pod hitno izbace iz države i svojih redova ako misle nešto napraviti u svojoj borbi.
Erdogan - sponzor terorizma!
Prekinuti sve diplomatske odnose sa Turskom i bojkotovati turske proizvode dok procionisticka vlast predvodjena Erdoganom ne zavrsi gdje i Milosevic i miloseviceva vlast! Smrt cionizmu! Sloboda sirijskom narodu!
Ampak, g l u pi u s t a s o, uzaludan ti trud.
Cionistickiom slugi Erdoganu i Obmaninom poslusnom psicu Davutogl uu suditi za sve zlocine koje su pocinile strane placenicke teroristicke grupe u Siriji, kao i za zlocine koje cini rezim u Bahreinu nad bahreinskim narodom, a kojeg oni Izrael i SAD zdusno i vojno podrzavaju. Za zlocinacku familiju Saud i druge arapske marionete uskoro ce se pobrinuti arapski narodi. TV mreža Al Džazira prenosi da turski premijer na budućem zasjedanju NATO-a u Čikagu namjerava predložiti da se stvori sigurna zona za slanje pomoći sirijskim pobunjenicima. Prema izvještaju agencije Fars, turski premijer Redžep Taip Erdogan će na budućem zasjedanju NATO-a u Čikagu predložiti vojno uplitanje NATO-a u Siriji. Turska i Katar su ranije nastojali uvesti zabranu zone leta iznad Sirije i stvoriti posebnu zonu za dostavljanje podrške sirijskim pobunjenicima. Turska, Katar i Saudijska Arabija se otvoreno upliću u unutrašnja pitanja Sirije i već duže vrijeme zagovaraju intervenciju Vijeća sigurnosi u toj zemlji
@TALIB al-kaida nije usla u siriju nego je u siriji oduvijek. tamo gdje ima sunita, ima i al-qide
Sad ste obrali bostan. Al-Kaida ušla u Siriju. O rafidi bosanski sad će da vidite šta je borba. Lijep početak Al-Kaide. Bosnia love Al-Kaida.
Naoruzane bande zlocinacke familije Saud vrse strasne zlocine u Bahreinu, a sada su im se pridruzile i placene ubice i SAD i Tursk, izmedju ostalih i ratni zlocinac i cionisticki poslusnik Abdullah Gul. Zivjeli nepokoreni narodi Palestine, Sirije i Bahreina! S m r t cionistima i njihovim slugama.
Kao i mnoge druge zemlje, i mi moramo pritisnuti nasu marionetskiu vlast da zabrani rad cionistickoj medijskoj ispostavi Al Jazeeri zbog ratne propagande i laznog izvjestavanja i u znak solidarnosti sa palestinskim i sirijskim narodom prisiliti ih da prekinu sve odnose sa turskim i saudijskim procionistickim rezimima. http://www.advance.hr/vijesti/bivsi-novinar-al-jazeere-za-libanonski-list-assafir-trazili-su-me-da-lazno-izvjestavam-o-stanju-u-siriji/
Ovako ce se vehabijski placenici raznositi i kod nas, samo dok oni koji su nam ih instalirali nakon sto nisu mogli Genocidom rijesiti pitanje bosanskih muslimana odluce da ponovo trebaju stupiti u akciju.
Izvedite cionisticke poslusnike Saude i ratne zlocince Erdogana i Davutoglua pred sud i sudite im za sve zlocine pocinjene u nepokorenoj Siriji!
Vehabijsko-cionisticke ubice poslate od istih onih koji su polsali Al Jazeeru da nam pere mozak za racun Wahingtona, Londona i Tel Aviva.
A gledajte tko je dosao do tog saznanja francuzi haha sve meni ovo smrdi na zescy podvalu I potpalivanje vatre..
Rahmet poginulima.Naprijed Sirija u borbi protiv financirane bande i ubica...