Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMPAK - Kada si tako pametan....koga je to ijedna od tih zemalja ikada napala...islamski terorizam...pitam te sto se onda recimo separisticka organizacija odnosno ETA ne zove krscanski terorizam...zasto IRA nije to...i jos mnogi drugi...a to sto se kaze islamski teroristi to su upravo oni koje ja Amerika stvorila kada su joj bili potrebni, sada kada vise smetaju onda krece na njih...to je danas djeci u osnovnoj skoli jasno.
Ja da sam na njihovom mjestu ja bih i taj pakistan sravnio sa zemljom, malo bi ih par mjeseci ko irak bombardovao, a onda pustio indijce na njih, svakako su već izgubili 3 rata od njih.
Kolko lažu pa to ni ker s maslom nebi mogo pojest
Союз Советских Социалистических Республик!
jJao kako samo dirljivo, od strane SAD-a, stvarno pored tako impresivne tehnike nisu mogli doznati ko je tamo bio. To su price za malu djecu, kao i ono slucajno pogodjeni civilni konvoji. Zaista ni SAD nije svjestan koliko su bolesni...od silne lazi u svemu, oni su obolili. Neka i treba se Pakistan dignuti, jer NATO je okupirao 3-4 zemlje radi borbe sa talibanima, koje nikada nece pobjediti, Rusi to najbolje znaju, ali dok ti njihovi vojnici borave u tim zemljama, oni ujedno i snimaju prirodna bogatsva tih zemalja, kako bi ih nekada mogli napasti uz opravdanja razna, a sve je cilj dokopati se resursa tudjih i tako oslabiti tu zemlju.