Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogresne zemlje. To je tako relativno i sve zavisi iz kojeg aspekta gledamo. Nekom je pogresna europa i amerika, a nekome zemlje sa vecinskim stanovnistvom Muslimanima, a komunjarama opet sa trece strane beograd. Pa ovo je slobodna zemlja, nek svak tezi ko mu je blizi ili bi vi kom*unjare mozda da nam opet namecete ko je podoban, a ko ne.
Eto u americkim i evropskim zatvorima ne guze. Kod njih su plaho fini. Samo cu spomenuti gvantanamo. A S tebi je uzor zapad, pa idi tamo da osjetis sta je civilizacija. Sigurno nikad nisi makeo iz svoje selendre i zapad poznajes samo iz filmova pa ti se plaho svidjelo. Hajde i ti malo prohodaj po svijetu, da vidis sta je prava demokracija, blagostanje.
jadna zemlja, nama su izgleda sve pogresne zemlje uzori, ovi idioti pa Pakistan pa Arabija
PA I PTICAMA JE JASNO DA JE TAJ AMERICKI PLACENIK,
Imam ja bolju ideju, da odes malo u iranski zatvor da te guze danonocno. To tebi treba jarane.
Indentičnim komentarima su ljagu bacali i na Huseina (Irak), na talibane (Palestina). Nema demokratije u iranskim zatvorima... Pa pogledaj Američke zatvore demokrata brkati. Ovo je nista drugo no stvaranje negativne klime u svijetu o tzv. iranskoj monarhiji pod čeličnom rukom Ahmeda. IMA RJEŠENJE: Srušimo ovu glupu islamsku monarhiju, pa onad lijepo uvedimo ovaj zapadni demokratski sistem. Nek im bude lijepo ko u Iraku. Svaki dan ludnica, gori na sve strane, a mrtvih ko kineza.
Zašto imam osjećaj da je ovaj američki plaćenik?