Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hidžab na silu, ejvala. Nije čudo što cijeli svijet gleda muslimane ko divljake iz srednjeg vijeka.
Smrt diktatoru
Ma gadi mi se citav svijet. I jedni i drugi, idite svi u tri lijepe, samo treba redom sve po kratkom postupku. Nikoga ne mogu vise. Od sad malo drugacije postupati sa svima, generalno.
Zaostao Narod
Divljaci
Ali nije diktator. To govore isti oni koji su protiv Islama i Palestine . Pošto im granatama ne mogu ništa, vode rat vijestima, svugdje oko svijeta ima glupih drotova, kod nas pogotovo
Sve Islam fazoni, a san silovanje i maltretiranje žena
Hrabrni novinari BBC-a, puzuci preko teheranskog kamenjara dolazi do ekskluzivnih informacija..ko u holivuskom filmuu
islam je bolest kao i svaka druga forma monoteizma, ali opet poseban zbog unazadjenosti koja je zacementirana u njega
Siguran sam da vijest nema nikakve veze sa hibridnim ratom koji vodi Zapad sa Izraelom protiv Irana. Doduše malo je čudno da je razlog što je ubijena to što "nije pravilno nosila hidžab". A kad na YT pogledaš snimke direktno sa ulica u Iranu vidiš da bar pola žena ne nosi hidžab uopšte. A žive.
Evo kanal Reza and Mahsa Travellers na You Tube. Stotine videa direktno sa ulica Teherana i drugih Iranskih gradova iz šoping centara, restorana, kafića i sl. Ide čovjek ulicom sa upaljenom kamerom. Ne znam samo hoćemo li vjerovati vlastitim očima ili BBCu
Nisam protiv religije nego sam protiv ogranicenja slobode. Zapad nije savrsen ali je ipak imamo veca prava nego sto imaju oni recimo Iranu. Bas radi takvih stvari sam na strani Ukrajine, Izraela..... Iran prije nego sto su dosli ovi trenutni na vlast se nije bas razlikovao od bilo koje zapadnjacke zemlje.
Razumijem o čemu pričaš. Ali, nije baš tako sjajno ni u Izraelu. Nista ovako ekstremno, naravno, ali u Izraelu je, na primjer, brak regulisan vjerskim sudovima (civilni i gay brakovi sklopljeni u drugim zemljama se priznaju). To moze dovesti do komplikacija u zivotu, posebno za žene kad ih muževi napuste. Bio je prije 20-ak godina dokumentarac. Mozda se nesto promijenilo u medjuvremenu.
Pa zbog nakaradnog tumačenja religije i jeste ovoliko loše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
divlje sve