Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad čujem neke "muslimane" kako pričaju o braći Irancima čovjek bi pomislio da su smrtni neprijatelji muslimanskog umeta. Jedini narod koji je shvatio bit borbe protiv zapadne civilizacije, ulaganje u nauku jer zahvaljući tome zapad handri stoljećima ostatak svijeta. Dok ti vrli muslimani sa Arabijskog poluotoka imaju milijarde i milijarde imaju minoran broj akademskih građana u odnosu na broj i pare koje imaju. Svi Muslimani svijeta se slažu oko jednog Kur'an je glavni izvor vjere koji niko ne negira i to je jedino bitno ostalo su sitnice.
mislis iranci nemaju te milijarde, milijarde...godinama prijete, pricaju, pricaju, ali nikad nista nisu uradili. Koja je razlika njih i ostalih arapskih zemalja? nema je..
Разлика јe та што је Иран једина држава која је слала Босни оружје унаточ ембаргу током рата. Разлика је та што и сада једини Иран помаже Палестинцима и наоружава их, док остали, укључујући и Турке који би слали ратне brodove у Босну, а у Палестину неће. Разлика је та што Иран нема дипломатске односе са Израелом, а сви остали имају. И разлика је што се не улизују упркос санкцијама и свему осталом.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
U EGIPTU, SIRIJI, IRAKU...MUSLIMANI IMAJU ORUŽJE I NIKOME NE SMETA...ZAŠTO? ZATO ŠTO UBIJAJU S NJIM SVOJ NAROD!!! PROBLEM JE HAMAS, ŠTO NIJE I ON UPERIO ORUŽJE U SVOJ NAROD, NEGO U DUŠMANE SVOG NARODA! ZATO JE "DEMOKRATSKI" SVIJET USTAO PROTIV HAMASA, PA SE SITUACIJA OKO NJEGA TOLIKO UZBURKAVA I TALASA!!!
pa kada se naoruža hamas mislim da bi im trebalo dugo da zarate sa drugim muslimanima?
Макар све то било тачно за Иранце, опет су нам ближе од американаца и сличних. . Какви год да су, нису кршћани. А ако неко изговори шехадет, драга моја браћо муслимани, ми не смијемо да га дирамо. Прочитајте ово, хадис није лажан: http://oazaislama.blogger.ba/arhiva/2008/04/16/1493717 Е Oпа ја бих те сад замолио да ми одговориш да ли ти радиш по овом хадису нашег Посланика?
Sta vise cekate,gdje su ti dobrovoljcigdje oruzje,zasto nejdu u Palestinu....
pa ne bi bilo zgoreg da sa govora predjes na djela, sta cekate vise
Dali ste znali : Iran je sve ratove vodio protiv muslimana , nikada protiv nevjernika
A ko su ti "nevjetnici"? za tebe ti "nevjernici" kazu da si ti "nevjernik"...
FORZA IZRAEL IZRAELCI ALIPAŠINO KMEEEEEEEEEE
Kosovo je susjed smrdije!!
Može li mi neko objasniti zašto upravo muslimani moraju da naoružaju palestinski narod? Ako je zbog toga što vjeruju u iste bajke, onda je to isto debilno kao da je rekao da Njemci moraju naoružati Engleze jer vole istu vrstu pive.
Ovi što pričaju protiv Irana i Šija su vjerovatno Selefije koji kolju muslimanski narod po siriji, iraku. A što se tiče Irana dragi moji Bosanci i Hercegovci da nije bilo Irana i Iranske Obavještajne službe mi kao muslimanski narod bi danas vjerovatno nestali, upravo ta iranska i pakistanska pomoć je spasila muslimanski narod pa da bih te iste irance izdao Prvi Bošnjački prijesednik za šaka zlata iz Sunitskih zemalja koje su se plašile Iranskog uticaja ovde!! ps Ovi što pišu da Iran samo govori a ništa ne radi nemaju pojma o svom životu svo oružje koje danas Hammas koristi je Iransko Ruske proizvodnje A nezaboravite da ostale arapske zemlje koriste zapadno oružje i samo još jedno U izraelsko-Libanskom(hezbolah) ratu 2006 hezbolah je odnio pobjedu iako uz velike gubitke uspjeli su potući cioniste!
Vi sve olahko shvatate. Mislite da je to odluka jednog covjeka poslati kontigent vojske i odbraniti Palestinu. Krenite od sebe: da li bi vi dopustili da vam ja udjem u vas dom i prodjem kraj vase sobe i izvrsim egzekuciju nekog vaseg prijatelja? Uostalom sit se gladnom ne razumije, poenta koju je on Veliki Ima(m) rekao da treba palestince naoruzati, a ne boriti se u njihovo ime, sto je i ispravno. Saosjecam se sa palestincima, i ima jedna starija opaska na desavanje sto se ispostavilo tacnim i nece biti kraj ovdje: Narod na kojem je ucinjen genocid, postoji i velika vjerovatnoca da i on isti napravi. Izrael je pokazao jako slab karakter i krenuli su putem sa kojeg nema povratka.
My fellow Bosnians i am aghast at the comments made in support of this unelected uneducated Mullah. Iran is a one party state where women are mere subordinates of men, the age of consent is 9 for girls, yes 9!. Would you like this regime in Sarajevo?, no i think not. We are an inherently European nation with 3 religions, why do we continue to antagonise our fellow Croats and Serbs. We have huge problems of corruption, unemployment, nepotism and intolerance. Just take a look at Mostar why is the Croation west side so much more prosperous than the east side, why are our children segregated. Is this what we fought a war for?.
Buhari i Muslim bilježe od Ebu Hurejre, r.a, da je Resulullah, s.a.v.s, rekao: 'Nece nastupiti Kijametski dan sve dok se muslimani ne budu borili protiv Židova. Pa ce ih muslimani ubijati, tako da ce se židov skrivati iza drveca i kamenja. Kamen i drvo ce govoriti: 'O muslime, o Abdullahu (Allahov robe) ovo je Židov iza mene, dodi i ubij ga.' Osim drveta Garkad, jer ono je židovsko drvo.'
METAFORIČKI JE OPISANO DRVO I KAMEN DA ĆE PRIČATI TAKO DA NIJE BAŠ KAO ŠTO TI ČITAŠ.ALI SIGURNO JE DA ĆE MUSLIMANI UBIJATI ŽIDOVE.KOJI PODRŽAVAJU CIONISTIČKI SISTEMI SIGURNO DA NIJEDAN CIONISTA NEĆE OSTATI ŽIV NA PLANETI.VJEROVATNO DA ĆE SE OVO DESITI U NAREDNIH 20 DO 30 GODINA.
Na nebesima i na Zemlji, zaista, postoje dokazi za one koji vjeruju... (Al-Gatiya, 3)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj covjek je potpuno upravu. Muslimani su 100 puta hrabriji i jaci od ostalih naroda. Pokazalo se to i od 92-96 kod nas. Sa manje naoruzanja uspjeli smo se oduprijeti agresoru. Ovim palestincima treba samo kvalitetno naoruzanje da se odbrane i mi - muslimani jednostavno moramo to obezbijediti, moramo osjecati tu vrstu odgovronosti jer su to nasa braca! Danas oni - sutra cemo to biti mozda mi...
jesil ti u zadnje vrijeme gledao kartu BiH? u zadnjih 20 godina?
jeste hrabri kad se nadrogirate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitanje za moje Muslimane: Ko je nama veci neprijatelj Iran ili Saudija? Ili dijele prvo mjesto?
Objasnjenje
U ratu su vam valjali a sad ne valjaju, cc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Islamski narod je proklet narod stalno ratuju kako znam za sebe