Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U londonu sastanak "sila osovine"
..."između velikih sila i Irana".... hehehe
QURAC ce Amerika ili Izrael na Iran. Lahko im je bilo ratovati sa nekim plemenima po Afganistanu (Opet im Talibani istjerali), Palestincima koji su oruzani kamenima, i Irackom vojskom koja je vec bila pola unistena kada su pokrenuli infaziju na Irak. Postoji razlog zasto je se Netanyahu usrao pa dolazu i Americki kongres i moli im za pomoc jer zna sta ceka cifutsku teroristicku drzavu ukoliko stisnu guzove pa krenu na Irance. Iran ima mogucnosti odnjeti sve u 100 pm sa sobom ukoliko ima potrebe. Imaju razvijenu vojsku koja skoro sve za sebe proizvodi, a neki dan su otkrili novu raketu koja moze Pariz dohvatiti. A i Amerika vise nema stomaka za rat nakon sto su ih Talibani otjerali iz Afganistana a Irak vec propao i sva krvi je bila ZA NISTA.
Pardon, mislio sam reci Irak pod invazijom, a ne pod infuzijom. :-p
Iran je tvrd orah... ne smije izrahell sam napasti. Cak sumnjam da bi i sa amerima smjeli... ko sto ti rece sve svoje imaju. A svako malo otkriju novo oruzje. Pomazu hezbolahu hamasu siriji... a rusi iran guraju. Mislim da su im dali napredni s300
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...izgleda da je i Iran na redu
Negdje moraju ostati bez zuba.
ko štiti siriju od natoa stiti i iran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)