Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
automobila nije \"radio\" nego je \"televizor\". \"Poznati\" Centar Anderson se bavi proučavanjem kancera koji se pojavljuje isključivo na Teksaškom univerzitetu. I tako dalje. O ovakvim primjerima nepismenosti pisano je prije sto godina, a vi ih i dalje dosljedno upražnjavate. Vratite se, molim vas, kao i cijela redakcija portala, i kao tri četvrtine čitalaca, sto godina unazad, gdje i pripadate, pa tamo pljujte po sandžaklijama, fočacima, gay populaciji, vratničanima protiv bistričana, srbima, hrvatima, bošnjacima, napuštenim psima i nasukanim brodovima. Tamo zatvarajte muzeje i promovišite senzacionalnost, netrpeljivost, primitivizam, neukost i šovinizam
eto vi ste se nasli da pisete koje nju ubio papci jedni prosetajte se malo dalje od svoje mahale uvijek se 15-20 istih nadju ovdje pa pljuju po drugima a nadimak je ovakav da vas jos malo isprovociram
CIA
nesto ne spomenuste borca za nauku,kojeg ubise neki dan u teh.era.nu.koji je razlog?mozda je manje vrijedan,posto je u iranu?
Mogli ste malo na ispitivanje , vidim sigurni ste ko je puco.
Zna se da ju je ubio neki fundamentalni islamista, protivnik ravnopravnosti zena. Glupost je napisati da bi normalnu zenu ubili Amerikanci ili Jevreji. To samo nazadni islamisti mogu da urade.
americki i cifutski zli.kovci ubili djevojku, to je sigurno, jedino oni mogu ovakvo gnusno djelo uraditi