Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem cemu navodnici
Bravo!Sve teroriste treba hapsiti.
Pa \"@Mrav\" ako već tvrdiš \"oni su ti moj prijatelju silovali i UBILI 13-godišnjeg dječaka\", otkud ti ta informacija ??? ... ja ne primijetih ama baš nikakvih informacija na IRIB-ovoj web stranici o pomenutim vješanjima ... kakvo je tvoje gledište ???
Izrael je neprijatelj svih vjera i nacija ne samo Irana. Rade kako hoče ali neće dokle hoče.
I ja se pitam kakve likvidacije pedera? Ja mislim da Iranski zakoni ne propisuju smrt za pederluk. Što se tiče Šerijata,na koji vjerovatno aludiraš kad pominješ vjerske zakone,mislim da ni Šerijat nije propisao smrt za ovu ljudsku retardaciju. Ali nisam siguran,pa bolje gledajte šta radite po muslimanskim zemljama. Vjerski Zakoni se nemogu prilagođavati ljudskim strastima.Jer vjerski Zakoni se \"izvlače\" iz Objave.Mi kao ljudi,nikako nesmijemo ništa dodavati ni oduzimati na Božiji Zakon,jer onda to više nije Božiji Zakon nego ljudski. Tako da je za vjernike normalno i dozvoljeno ono što Zakonodavac kaže da je normalno i dozvoljeno i obrnutno. Što je suprotno od nevjernika,kojima je dozvoljeno i normalno ono što Amerika ili EU izglasaju da je normalno. Pa šta je preče da se slijedi?
@Mrav nasjeo si propagandi cionističkih medija.... ako misliš na ona dva momka koja su obješeni navodno jer su bili homoseksualci, istina je sljedeća: oni su ti moj prijatelju silovali i UBILI 13-godišnjeg dječaka. u trenutku počinjenja zločina bili su maloljetni, i nisu nikad izrazili kajanje. iransko pravosuđe je više nego humano pa je sačekalo da napune 18 da ih pogube. Amerikanci ne čekaju, oni maloljetnima ubrizgaju inekciju.
o cemu ti pricas,kakve likvidacije?
BRAVO BREVO IRAN IRAN , Volimo te voli te Bosna
Oštro zamjeram vjerskim poglavicama Irana što obavljaju fizičke likvidacije homoseksualaca. Naime, ovo je godina 2012 (po jednom od solarnih kalendara), planeta je pregusto naseljena, i istospolne veze i sterilizacija su poželjne kao nadopuna na kontracepciju. Ako neko zagovara vjerske propise, onda te propise treba prilagoditi za današnje vrijeme, i to na miroljubiv način. Čovječanstvo hiljadama godina modifikuje pravne sisteme, ali treba strogo imati na umu: PRAVDA NIJE ISTO ŠTO I PRAVO.
a da tebi gurnemo metlu možda te probudi jado napaćeni
me kad bude nešto novo, na primjer, kad anhmedu i neđadu uguraju metlu u pak.šu ko njegovom prethodniku iz libije. pa on će pobiti pola irana prije nego što ode sa vlasti, a da ne govorimo da je spreman da ratuje protiv cijelog svijeta ne bi li ostao numero uno. sloboda napaćenom iranskom narodu!
me kad bude nešto novo, na primjer, kad anhmedu i neđadu uguraju metlu u pak.šu ko njegovom prethodniku iz libije. pa on će pobiti pola irana prije nego što ode sa vlasti, a da ne govorimo da je spreman da ratuje protiv cijelog svijeta ne bi li ostao numero uno. sloboda napaćenom iranskom narodu!
Višaj to nama Ahmete