Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivko Da li si isao ovog meseca po pomoc u kolo Srpskih sestara ili u Karitas vidim da imas mnogo lepog i slobodnog vremena,verovatno si ili u kolicima ili si retardiran pa te mama ne pusta iz kuce i sada mrzis ceo svet zato sto te tata felsavog napravio.
Zivko Josilo dok isti ti kuhari,vozaci i ostale Bosnje kupuju i prave po BiH i citavom svijetu kuce i restorane sa svojim zaradjenim parama,ti ovdje camis piskarajuci jer si napokon shvatio da jedino na ovom sajtu mozes istresat svoje komplexe radi tvoh promasenog zivota koji se svodi samo na trac i ogovaranje. Medjutim ja tebe nekrivim nimalo jer ti nisi kriv vec priroda zar ne...
a sta pilave sa tim iranom... dnevno 5-6 vijesti... zaboli nas racku za iranom, samo trujete narod....
Za vijesti iz Irana pratite PressTV.com
Ne kupujem pistaće što volim da lomim nokte nego što volim Iran.