"Jačanje sigurnosti duž granice"
0
Iran izveo vojne manevre uz granicu sa Afganistanom
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za javnost sta rade ovi ameri ko fol sankcije, pa da se iran kocoperi, da nafta skoci a ameri ce onda naftu prodavati svijetu jer se vecina nafte preradjuje u americi pa ce tako dobar dio svojih dugova vratiti a mi europljani i ostatk svijeta cemo sve to platiti, pa ameri su bili tehnicki u ratu sa nacistickom njemackom a opet bili njen vanjsko trgovinski partner svo vrijeme rata
aj ne smaraj , pisam ti se na glamur
@SLIKA Slika nije sa licu mesta a i nemoze je niko uslikat jer nemaju da.mu pridju, moli boga da ne pukne a ako pukne videt ces ti sta su podmornice.
@SLIKA I Bosanci nisu imali nikakvu šansu protiv Srbije koja je imala duplo vise nauruzanja pa su se opet odbranili .........to znaci da nije bitno ko kakve brodove ima nego ko ima mu..... za rat
ako vec sax prebrojava krvna zrnca svojim citaocima,objavite onda i vi imena i prezimena \"novinara\" koji svako malo sutiraju teme o Iranu,pa da malo i mi procjenimo i ko sto stoji iza svega.
Niti jedan portal,a pratim vecinu ne forsira ovako \"iranske\" teme,postoji li neka skrivena namjera ?! Dzaba je pricati ,postoji mrznja i oni koji mrze a najvise ih je medju \"copy/paste novinarima\" sarajevo-x-a,jer po njihovoj logici i po broju objavljenih vijesti o Iranu trebalo bi da medju njihovim citateljima postoji neka golema vecina koja te teme prati.Ono sto vise brine jeste da se vijesti o Iranu koristi manjina za islamofobicni nacionalizam koja uglavnom pise komentare na temu Irana.Fuj gadovi !
Pomozite nam da ugasimo tzv. \"Facebook Glamoure\".6 grupa je zatvoreno, ostale su još 2-3 manje.U njima ima svega, od maloljetničke pornografije, preko kleveta, raznih neistina, zadiranja u tuđu privatnost, krađa informacija, objavljivanja privatnih sadržaja, itd itd.. Stranice ovog tipa su produkt čiste dječije zlobe, kompleksa, zavisti i mahalaštva koje su djeci roditelji i okolina usadili. http://www.facebook.com/antiglamour Molim redakciju Sa/x da ne briše ovo, nego da se dokažu i pomognu nam! :)
poređenje ove podmornice koja podsjeća na one iz filmova o drugom svjetskom ratu i onog ratnog broda kojeg velika britanija šalje u sporni zaljev i koji podsjeća na objekat iz zvjezdanih staza,dat će vam odgovor šta bi bilo u slučaju pomorskog sukoba.svidjelo sa to nama ili ne-sila boga ne moli.
covjek upozorio SAD da vrate nosač aviona. BUUUAAAAHAHHAHAA...
treba ubrati dvije grane za ahmu i džemu.
JA SAM ADMİR İ VOLİM DA GA PRİMAM www.facebook.com/profile.php?id=775782903