Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne osvrcite se na vlaske i ustaske komentare. Zna se ko je tu napadnut, free Palestinee!
MASHALLAH MASHALLAH🤲
Da, da...kockice se polahko slažu.
Sudan, trenutno usred razornog rata, prekinuo je diplomatske veze s Iranom 2016. nakon napada na ambasadu Saudijske Arabije u Teheranu. Kakva recenica, jel ko skonto sta? Trenutno, ali je prekinuo 2016…
Imam ja drugove Perzijanca i Sudanca na faksu, obojica fini momci malo radikalni Al dobri pozz
Palestincima na crnom trzistu zapadno oruzje prodavali Ukrajinci . Ako se pokaže da je oružje prodavala Ukrajina kako će se Zelensky oprati pred Židovima jer to će se sigurno istražiti . Majko moja , sad mi se već sve gadi . Tko je onda Palestince učio rukovati zapadnim oružjem ?
SdOO bratstvo, nadam se da ce El Trezor dati podrsku
Cifute ca haman ujediniti arapski svijet a ovi ce ih za uzvrat sravniti sa zemljom 🤣
Ujedinite se braco moja sad ili nikad vrijeme je, moramo pomoci palestinskim lavovima
palestinskim lavovima koji su upali u izrael i poceli pucati po omladini koja nije ni iz izraela koji veze nemaju sa palestinom, i pucaju u obicne civile.
Kakva braca ne lupaj, neka pomognu Palestincima da se postigne mir ali nedaj Boze da oni zavladaju svijetom, ako neko misli da Kinezi i Rusi vise vole muslimane od Amerikanaca grdno se vara, pitajte Ujgure i Dagestance kako im je.