Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ove cionisticke sluge klixovci nam,jebno nas provociraju ne bi li sto vise komentrirali, a oni se falili kako su najposjeceniji poral u BiH, valjda. Tri zadnja naslova iz svijeta o Iranu... Ja vam vise ne nasijedam na te vase jeftine trikove. Ovdje ionako nisam bio zbog vas i vasih lazi, cilj mi je bio samo pokazati da svi ne mislimo kao vi, a mozda i pomoci ponekome neupucenome citatelju koji je slijepo vjerovao ono sto vi i slicni vama pisete ili govorite. Zbogmo sundu klix na temu Iran do daljnjega.
@licno ja........nek ti ga mama i sestra podoje go-v-na-ru de-bil-ni ! Ku-r-ve i onako mogu svasta da sisaju......SIKTER !!!!
I.S.L.A.M.S.K.A. REPUBLIKA IRAN cionistima(amerikancima i č.i.f.u.t.i.m.a) smeta prefiks I.S.L.A.M.S.K.A, kakva nafta kakav nuklearni program. Oni se boje I.s.l.a.m.a. kao najčišće religije i samog A.l.l.a.h.a ! Jer su sotone i prljava g.a.m.a.d... Pozdrav raja.
I.S..A.M.S.K.A. REPUBLIKA IRAN cionistima(amerikancima i č.i.f.u.t.i.m.a) smeta prefiks I.S.L.A.M.S.K.A, kakva nafta kakav nuklearni program. Oni se boje I.s.l.a.m.a. kao najčišće religije i samog A.l.l.a.h.a ! Jer su sotone i prljava g.a.m.a.d... Pozdrav raja.
aj nije to ništa vi se ližete sa onima koji su vam bubrege vadili
Nece Ameri napasti nasu bracu u Iranu,nismo im djaba onolike godine lizali s.upak,nisu oni to zqboravili.Nase lizanje Americkog s.upka ce zastiti nasu bracu koja nas ne smatra i.slamistima nego genetskim o.tpadom od h.riscana.Ne bojimo mi djaba tramvaje Amerima u cast
...opskrbljuju za nove pohode i nove zracne napade i nova razaranja i u.b.i.stva iranskog naroda, mislite da ce to Iranci gledati ili da ce uzvratiti HILJADAMA RAKETA po svim ciljevima u Saudijskoj Arabiji tom g.u.z.no.m priljepku USA i Izraela, po naftnim poljima, industrijskim zonama,naftovodima, aerodromima, lukama...i to sa punim pravom ! jer tako bi svaka drzava uzvratila ; te ce naftnu saudijsku industriju vratiti u kameno doba ! bas se pitam kako ce onda ovi zagovaraci napada na Iran reagovat kad barel nafte skoci na 300-400 dolara !
samo zatu.cani k.r.e.t.e.n moze se radovati napadu na Iran.. a mozda su to oni koji su vec ako nisu imali, sada nabavili bicikl, pa vec poceli da pedalaju i ulaze u kondiciju, jer ce nam bicikl svima sigurno trebati ako NATO krstasko-pljackaske horde napadnu na Iran.. evo jedne zanimljive izjave sa jednog sajta: ´´Naftna kriza u sedamdesetim godinama u Kopenhagenu je bila ključna za povratak iz automobilu okrenute kulture natrag biciklu.´´ :)) pitam sada one koji se raduju napadu na Iran i one koji to jedva cekaju: mislite li da ce Iran dok njega raketiraju i bombarduju, mirno gledati kako USA i ostali anglocionisti izvlace naftu iz Saudi Arabije, pogotovo ako se uzme u obzir da ce eventualni napadi na Iran biti pokretani sa saudijskog tla..dakle avioni uzlijecu iz saudijskih baza, razaraju iransku industriju, privredu, gradove, fabricka postroojenja, u.b.i.j.a.j.u neduzni iranski narod i civile, anglocionisti svakodnevno crpe naftu iz Arabije, i tako se ...
iz ovog je bitan ZAKLJUČAK A TO JE DA ĆE OVO BITI IZGOVOR NAŠIM PUMPAMA DA POSKUPI GORIVO
sestri ti ga ja uturim onako momacki...... podoj ga mrcino
@licno JA...de-bi-lu nek ti mama go-v-na zvace kad je takvog mo-ro-na rodila ! Kome je to do rata.....i sta ti mislis da ce se desiti ako iranci ostvare svoju prijetnju !!!! Kroz Hormuzov tijesnac prolazi vecina nafte koju danas ova nasa planeta koristi i pokusaj ma-z-go sam sebi docarati ako si to u mogucnosti na sta bi sve licilo da oni to naprave !!! Ne bi ti rat ni trebao.....vodio bi rat sa svojim stomakom koji bi ti stalno krcao od gladi !!!! A kad neko to zeli da napravi on treba unaprijed da zna kakve posljedice tog cina mogu biti !!! Nisam ja taj koji navija za rat.....ja navijam za razum ma-z-go !!!! Ono cega ti nemas........SIKTER !!!!!
@ čarobnjak Blago vama koji sve ovo shvatate kao jednu od kompjuterskih igrica Evo jedan klip o svemu ovome http://www.youtube.com/watch?v=jaHxBcqjDXA&feature=related
samo ako se dole zakuha mislite da ce te vi to posmatrati preko CNN cijeli svejt ce se uzdrmati a i mi cemo to najvise osjetiti ionako smo skoro bez ekonomije ako gorivu bude skakalo mi smoga gonji svi ..jer sjetite se proslog skakanja goriva kakve smo akcize imali!!! ovi sto navijaju da bude belaja neka dobroviljno jave i neka idu u Siriju dole je mjesto njima!!!
će i ahmeda i neđada nosat okolo s drškom od metle u zicigu
samo neka blokiraju, bio bi to kraj iranskih Hodza ! iskreno se nadam da ce hodze ostati dosljedne ovaj put i probati zaustaviti jedan zapadni brod ...