Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma da barem i mi imamo nekakve zakone koji ce natjerati go.vna da manje kradu i siluju narod, zivjeli bismo bolje! Nema drzave ni rahatluka bez jakog zakona!
34 smrtne kazne, od toga: 10 reklo da su ateisti 10 prevalilo svoje supruznike 10 reklo da su gay Ovih ostalih 4 su neke sitne stvari tipa: ubistvo, silovanje, i tako te sitinice.
j.e.b.a.t ce im Obama m.a.j.k.u!!!!
Jadan irački narod.
Tamo gdje ozbiljno vjeruju u zagrobni život, ali toliko ozbiljno da se svakodnevno dižu u zrak, ovozemaljski ne vrijedi ni pišljiva boba.znam da se širom svijeta vjeruje u to(svako ima prava na to), pa i u nas, ali niko toliko iskreno kao arapi.
Radim za drugog.
pa zar im niste 10 godina uvodili demokraciju sa oruzjem...kako to da ste im ostavili smrtne kazne kad ste im sve zivo oduzeli...? pa vi ste im pravili ustav...mogli ste otkloniti smrtnu kaznu...pa zar to nije bio razlog sto ste isli dole uvoditi demokraciju zar ne?