Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok vi ismijavate neprijatelja ,on vam pred Bagdadom kampuje ,bas kao i cetnici sto su po brdima oko Sarajeva 1992...
nece jos dugo nadam se
Ratove organizuje Elita Satanska. Recimo Amerika i EU su stavili embargo oruzja a vrlo dobro su znali da Bosanci nisu imali sa cim da se brane.To je namjerno uradjeno da ostavi narod goloruk te da se napravil pokolj i raseljavanje. Ta Elita je zrtovovala Bosance. Tako danas rade u Iraku i Siriji gdje zrtvuju narod dok naoruzavaju i finansiraju tzv "Islamsku vojsku".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glumci već traže azil na Maršalovim ostrvima.
Pa da budem iskren Iracani su ispali glupi. Ameri im lijepo govorili da ostave jedno 20 000 vojnika u Iraku da paze na teroriste i al-kaidu a Irachani "Jok , izlazite napolje". I ameri otisli. I tri godine kasnije "Obamaaa, please we need airstrikes against ISIL, we are in great need of your help, pleaseee", ha ja nisu pozvali Ruse, opet Amerikance. A amerikanci opet dosli. Znaaaaaam sad ce mi prosvjetitelji obajsnit da su AMerikanci stvorili ISIL ali ja vam necu povjerovati jer zasto bi ga stvarali pa sad trosili milijarde da ga opet uniste? Zabave radi? Molim, nafte radi? Aha, otrcano, Treci najveci proizvodjach nafte u ovom trenutku je Amerika. Jeftinije je u nekoj normalnoj drzavi istrazivat i dobit koncesije pa radit po ugovoru ...nego potrosit milijarde na ISIL pa opet mozda ne dobit ugovor u Iraku. Najveci ugovor u prethodnim godinama je dobio Shell koji je iz Holandije te Kinezi koji su dosli na gotovo. AL'nista bez sigurnosti...
Iracani su pokazali da su naj-gluplji narod na svijetu,cak gluplji i od libijaca...............
BUDALE
svakako dobar potez... iran treba da se distancira od ovih monstruma !
Pratite uživo http://www.hdzbih.tv/
To Siti ismijavaju Sunite.
to treba baciti bombu i jednim i drugima.
...jel to pape iračanima prošverco kasetu tln :)
Možete očekivati sutradan da je ova televizijska kuća već sutra dignuta u zrak :)
odlicno..tako treba
Iskreno ih žalim..
meni na mobitelu ne prikazuje link tog videa u tekstu.. Hoce mi neko dati link?
Neće :3
Ne mora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...KO SE ZADNJI SMIJE...
oni se šire, a vi gledajte...dok se pješadija ne suoči s pješadijom njihovom ništa od zaustavljanja ili usporavanja njih...ovi ameri i ostali nemaju hrabrosti, najlakse je 1000 tona granata ispaliti tu, ubiti 30 ljudi-i to pola civila i to je to.. :D irak, sirija i to su svakako izmisljene kolonijalne drzave i njihove granice..vlast nametnuta i tako.. :)
napisao sam ameri i ostali...nebitno ko..bitno je da ne smiju na front izaci, a tu se osvaja...izrael je bombardovao 24/7 nedavno..i opet nije ubio onoliko ljudi koliko je imao u planu...dzaba bombe...sarajevo je bilo bombardovano 4 godine..i opet nista..kukavice ne mogu nista osvojiti tako :)
jašta...efektivna operacija...od 2001 se ratuje velesila vojna SAD..i nista nisu uradili, nidokle..gledao sam takve operacije na tv..idu tenkovima i uoce da se negdje mice nesto, opletu 60 granata i kad se slegne prasina-vide da se ne mice nista i nastave :D kucu jednu sruse i polahko dalje...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bices prvi karan sa kalasom u paksu