Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski muslimani SU NAJBOLJI muslimani na svijetu.. NIKAD PROBLEMA SA NJIMA.. SVAKA ČAST
Vlasnik novina koje izvješćuju Axel Springer SE iz Belina A evo i autorice: http://understandingwar.org/press-media/staff-bios/harleen-gambhir Meni djeluje kao Jevrejka a piše za Washington Post u kojem vladaju JEvreji. Uočite da je najveći broj napada tamo gdje ima najviše boraca u ISILU. I da je Balkan prema naznačenoj boji ZADNJI po broju tih boraca, što znači da ISIL tu nema uporište, kako je Francuska, Britanija ili TUrska !
Procjena je instituta sa sjedistem u Vasingtonu. Vidi molim te! Sto to Amerika ima predvidjat gdje ce isil napast. Da mu nekim slucajem nece ona izdat naredjenje za takvo sto.. pfff
eh sto se mi i bojimo ovakvih , par cuvara koza tamo iz nedodjije glumi po Svijetu ,okanite se vise te stoke , nisu bitni .
Kako je zanimljivo kako nam ovakve vijesti dolaze u fazama.... tacno se zna kad ce koju vijest ovakvog tipa objavit.. taman kad narod zaboravi na ove gluposti, i počne se baviti svojim zivotom i opstankom, oni dodju sa sljedećom i sve tako u krug... KLIX i vi sami znate da je ovo sto pišete čista gglupost.. Nije zar da ste toliko spali na male grane pa da pišete onako kkao drugi diktiraju... Nevjerovatno kolike ste fukare
ko su oni da nekoga terorisu pohapsit i muciti
Nek rokaju ustaše i četnike.
ne biraju oni!
To znači ako si musliman na balkanu, niti slučajno ne smijes glasno povikati Allahu ekber, bit ćeš proglašen teroristom i nedaj Bože ako ti se slučajno omakne pa pri tome prdneš ima da ležiš za teroristički napad.
Zasto bi vikao glasno. To radi u dzamiji i svom stanu.