Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mogu da razumijem, i Izrael i Ameriku i cijeli svijet, ali ne kontam nikako ove nase vehabije ili selefije, idu tamo u Siriju da ratuju protiv koga? Protiv muslimana. I to oni zovu Dzihad. S kojim oruzjem ratuju? Sa oruzjem koje su krscani napravili, znaci krscanskim oruzjem muslimani ubijaju muslimane i oni to zovu Dzihad i poginule nazivaju sehidima? Pa kakav moron moras biti da tako nesto ne shvatis?
i ja sve mogu da razumijem al balije ne mogu,do juce ga branio mudzahid od cetnika i koljackih hordi i opet balija po nalogu iste usa koju "navodno" prezire i koja mu je usrala drzavu sa dejtonom i opet mu bolji cetnik nego musliman,e to stvarno ne mogu da razumijem al ne kaze se dzaba GLUP ko balija,alevije i asad su šije koji ubijaju muslimane neinformisano kljuse,odmakni se malo od ftv i lazi
UN = SAD, Izrael, a znamo da oni zele staviti Siriju pod svoju sapu..... nista cudno
A koje lazi, UN NIJE UN NEGO PRODUZENA ROUKA ZAPADA; A KLIX JE PRO ZAPADNI MEDIJI., OVO SU GLUPE VIJESTI
Što se tiče BiH i Amera bog ih nagradio ! A žito je čudo pogotovo ako ga ima u izobilju a guzovace . Vrlo jednostavno cilj opravdava sredstva a cilj su energenti,plemeniti metali itd...
PSSST MORA RUSIJA HAYROVATI MALO.
Lijepo je vidjeti da ljudi u velikoj većini ne puše ova sranja koja im se prezentiraju.
nidje veze komplet prica. eto sad pominju 100.000 zrtava a gledaju sukob od pocetka godinama
http://www.lady-patriots.com/al-nusra-rebels-take-responsibility-for-sarin-gas-in-syria/?ModPagespeed=noscript JESU LI OVO TI PLACENICI KOJI SE INSPEKRIMA NAZIVAJU PRONASLI????
ASSADU ZAPADNE ZEMLJE PREKO TERORISTA PROTIV KOJIJEH SE TOBOZE BORE NAPADNU DRZAVU, UBIJAJ NAROD, I ASSADA TAJ UN KAO KRIVI STO NIJE PREMA TERORISTIMA MILOST POKAZIVAO I "HUMANO" SE PONASAO, EHEHEHEHEE.
ma i njega ce stic' kazna od Allaha...
nemas ti pojma
koja strategija u pm... prvo su mu uzeli hemijsko oruzje da njihova vojska ne bi nastradalaa onda ce da ga bombarduju . skidam kapu, kako su ga navukli, sto jest jest.
Amerika je nas prijatelj,nemojte tako....hahahahaah...zo je ološ bjelosvjetski ali kod nas ih docekuju kao prijatelje
*to
JESU LI TI "ISTRAZITELJI UN-A" OTKRILI I DOKAZE DA SU AMERICKA, BRITANSKA I FRANCUSKA I SAUDIJSKA VLADA NAORUZAVALI I PLACALI TERORISTE IZ CIJELOGA SVIJETA, MEDJU NJIMA I BALIYE, DA IDJU U SIRIJU RUSITI, PALITI, SILOVATI I UNISTAVATI TU ZEMLJU, A?????
konjino jedna
rece ustaski fašista,jel te strah kad se vrate?asad je klasicni šija ubica i sluga zapada ali ti posto si barbarin sa zapada naravno neces to priznati kao ni tvoja teroristicka braca iz 1095god kada su kao krvolocne ubice isli da pljackaju u ime kriza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto sad kad imaju dokaze ne ubiju tog smrada. Ubili su Gadafija, objesili su Sadama, ubili su Bin-Ladena i još puno njih. Ako imaju dokaze onda mogu smiriti ratno stanje tamo u roku od 2 dana. Ubiju ga i završe posao (to najbolje i znaju raditi UBICE-UBIJATI). Ali eto možda bolje i to nego da svaki dan gine puno više ljudi.
Ima dokaze, donijeli ih iz Amerike i Tel Aviva, a sve smontirali u Ankari.
TAKO JE. ALI DOKAZI DA JE TERORISTICKA CELIJA AL NUSRA OD SAUDIJACA DOBILA SARIN I JOS JEDAN DRUGI NEURO AGENS ZAISTA POSTOJE, ALI TO SE NE SMATRA DOKAZIMA U PLACENIME MEDIJIMA, ZATO O TOME NITI CUTI NECETE OSIM AKO PO SLOBODNOME MEDIJU - INTERNETU - NE PROGUGLATE MAO O TOME.
EVO CAK SUN I TURCI TI POMAGACI AL KAEDE I AMERIKANACA U SIRIJSKOME RATU PRONASLI NEKE DOKAZE... http://www.globalresearch.ca/turkey-finds-sarin-gas-in-homes-of-suspected-syrian-islamists-may-report/5347523
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prljavi rat
Kad ovi nasi sektasi selefije idu da se bore protiv njega odmah tu nesto smrdi, ti placenici selefije gdje se mijesaju samo znaci da je placeno najv iz amerike! Zelim Assadu sve najbolje nadam se da ce uspjet opstati u borbi protiv placenika zapada i da nece zavrsiti kao sadam i muamar gadafi!
Sieje-alvetije su vazda pravile belaje sunijama.Mnog je halifa koji su prije osvajanjea krscanse tertorije morali se pokusurati sa sijama pa tek dalje ici.Salahudin ejubi prije oslobadjanja Kudsa prvo je smirio sije,sa njima ratovao pa tek tad je isao dalje.U OSmanskom castu takodje su sije uveliko doprinjelo teme da se ono izgubi.
Ja nikako ne odobravam rat,ali samo hocu da kazem da su muslimani kroz istoruju ratovali sa sektasima kako bih sacuvali izvorni islam .pr Ebu Bekr i drugi.Kamo srece da se nije nikad zaratilo U siriji!