Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka pogledaju u muslimana kada i kako se vrsi obrezivanje(sunecenje)i nece biti problema nikakvih.
Ja spavo, probudio se...fali mi pola čune......
hehe,jesi siguran da je bilo to pola?.D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dobra je to stvar,još uvijek imam kožnu jaknu,rukavice i torbu koje sam napravio od viška kože.
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Ref. 4x Motori, motori, motori motori, motori, motori
sta ovo prikazujete? obicne crncuge namazane necim
fuade 95 % svijeta su ovce
za neznalice koje pametuju: malo uzmite i procitajte neku knjigu. ne obrezuju se samo muslimani. Isus (a.s.) je bio obrezan (ako ne vjerujete, uzmite i procitajte Bibliju).
Biher vrlo je vazno,i nista se ne uljudi nego ti je to hodza u mejtefu mozda nalago...milion nervnih krajeva ima tu i to kad se ukloni kasnije vise nista ne osjetis i nije isto i svako ko obrezuje svoje djete bilo u bolnici ili bilo gdje je divljak za mene.
ovo je prije svega običaj koji se poštuje već dugo vremena, nema ih smisla nazivati divljacima, ima nas svakakvih, njima je strano ovo što mi činimo, nama je strano ono što oni čine.
arsenal,kosa i nokti opet narastu al ono nikad vise a da nisi ni imo izbroz da pregledas zasta sluzi i zelis li TI da ga uklonis ili ne,ajde sto nije imo izbor mutombo u 15tom vijeku il evo i sad,al ovi danas ,fuj...vrijedjanje boga i ljudstva u samu srz.
Vece je divljastvo kada u mnogim plemenima obrezuju mlade curice,e to je van svake pameti.
Tek sad vjerujem da su priče o vamirima rađene po istinitim događajima...
Ako su im ti "obrezivači" toliko stručni onda je velika vjerovatnoća da je trebao umjesto "Ja sam muškarac!" uzviknuti "Ja sam bila muškarac!"
sta je papci,sta lupate minuse,bog ne pravi greske i seks nije uopste zanimljiv kad si obrezan,komotno i ne moras imat seks vise,ko pod narkozom...
nemoj onda rezati nokte, nemoj se šišati... -.- budi divljak :D
Otkud ti znaš kakav je seks kod obrezanog čovjeka? Čitaš misli? Gledaš u escajg?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jesi k moj muskarac kad ti osjece ono najvaznije
To je nevazno isto kao i dlake oko čune ili nokti...čovjek se osjeća čovjekom kad ošiša višak dlaka, noktiju, kožicu ...čovjek se uljudi!
Pa bolje što ranije, dijete se neće ni sjećati, šta ćeš se obrezivati kad imaš 20 jer je poprilično bolno, to je problem nekim koji prelaze na islam jer su u nedoumici da li da se obrežu ili ne
glupane da li si ikad cuo da se obrezivanje moze vrsiti u bolnici
Izgleda da si promašio osobu kojoj se obraćaš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u nekim predjelima Njemacke obrezivanje djece je zabranjeno, i muslimanima i jevrejima, odlicna odluka, kad mali poraste nek sam odluci da li treba ili ne da mu ga otfikare, price kako ti kozica moze nastetiti tako sto ce se stvoriti neke bakterije su za malu djecu, pa ovo je 21 vijek, to su arapi i jevreji uveli jer su oni slabi sa vodom tako da im je veliki problem odrzavanje higjene, a naucnici tvrde da se u kozici nalazi veliki broj nervih zavrsetaka sto seks cini mnogo boljim
Čisto da se zna, bakterije koje se nakupljaju u neobrezanoj kožici su kancerogene za žene...u Islamu ništa nije bez razloga i da našteti ljudima, samo što to naučnici i sad otkrivaju, a sve lijepo napisano u Kur'anu vijekovima prije i objašnjeno preko hadisa Poslanika s.a.w.s. Peace bro :)
@tlc peres li ti ruke prije pisanja Kad god idem pisat svi peru ruke poslije a samo ja prije pisanja. Postujem svaciju tradiciju al da je Bog htjeo rodio bih se bez kape na cuni ;).
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pleme se zove "xhosa", a ne "xhoso".