Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi avioni se sad uz*** kad ja trebam letjeti
Moras bit baksuz da ovako pogines. K'o skoro kad je u Njemackoj covjeka ubio slon koji je pobjegao iz zoo.
kada sam prosle godine osiguravala kucu....onaj me pita ......hoce te li osiguranje protiv pada aviona na vasu kucu......a ja ni pet ni sest......hahahahahhahahahah pa nisam luda da to placam..........i et vidi ........svasta ce covjek dozivjeti........tragedija ziva
cuj preletio par puta prije nego je pao. garant se kurcio
kad ciganija vozi avione
Svijet poludio
ako je kruzio, koji k* je morao kruziti iznad naselja...
Zaglavio se volan
@blackspawn, ni meni nešto tu ne štima. Kaže u članku da je tri puta nadlijetao iznad hotela i da je u trećem naletu pao. A u izvještaju stoji da je pao samo 2 minute po izlijetanju. Znači, sva radnja se dogodila u samo dvije minute?
Samo ubica opet !!
@ortodoks blue, :)))) Šta misliš? Da li je to bio SAMO ubica, ili si mislio na samoubicu. :)))